Şehitliğe çöp atılır mı?

Darıca 20.06.2018 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehitliğe çöp atılır mı?

Darıca Nene Hatun Mezarlığı içinde oluşturulan şehitliğin girişi ve çim alanı kimliği belirsiz kişiler tarafında atılan çöpler yüzünden şehitliğe yakışmayan bir görüntü sergiliyor. Darıca’da ikamet eden ve Güneydoğu, Fırat Kalkanı, Afrin ve 15 Temmuz’da ülkemize karşı yapılan hain saldırılarda büyük kahramanlık gösteren ve canlarını veren askerlerimiz için Darıca Nene Hatun Mezarlığı’nda oluşturulan şehitliğin giriş kapısı önü ve çimlendirilmiş alanı bazı şahısların attığı çöpler nedeni ile hoş olmayan bir görüntü sergiliyorlar. Özellikle mezarlarını sulamak için kullanılan pet şişe ve bidonlarını şehitlik alanı içine atan şahıslar ortaya üzüntü veren bir görüntü oluşturuyorlar.

Darıca Nene Hatun Mezarlığı içinde oluşturulan şehitliğin girişi ve çim alanı kimliği belirsiz kişiler tarafında atılan çöpler yüzünden şehitliğe yakışmayan bir görüntü sergiliyor.

Darıca’da ikamet eden ve Güneydoğu, Fırat Kalkanı, Afrin ve 15 Temmuz’da ülkemize karşı yapılan hain saldırılarda büyük kahramanlık gösteren ve canlarını veren askerlerimiz için Darıca Nene Hatun Mezarlığı’nda oluşturulan şehitliğin giriş kapısı önü ve çimlendirilmiş alanı bazı şahısların attığı çöpler nedeni ile hoş olmayan bir görüntü sergiliyorlar. Özellikle mezarlarını sulamak için kullanılan pet şişe ve bidonlarını şehitlik alanı içine atan şahıslar ortaya üzüntü veren bir görüntü oluşturuyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.