Şeker ve Gür Engellileri Unutmadı!

Çayırova 04.12.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şeker ve Gür Engellileri Unutmadı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür engelli vatandaşları evinde ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi ile AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez bir dize ziyaretlerde bulundu. Ekip Marmara Engelliler Derneği, Beyazay Derneği'ni ziyaret edip sohbet ederek, engelli Gülperi Çelik’e ev ziyareti gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Yaşamlarını ömür boyu huzurlu ve sağlık içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum. Bugün belki bizler hayatlarımızı engelsiz bir şekilde yaşıyoruz fakat şunu asla ama asla unutmamalıyız ki; bizlerde bir gün engelli bir birey olabiliriz. Bu yüzden yaşamımızı sürdürdüğümüz her mekânı engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri yerler haline getirmeli ve kendimizi engelli vatandaşlarımızın yerine koymayı hiçbir zaman ihmal etmememiz gerekmektedir. ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN TEMİNATIYIZ AK Parti olarak; 2010 yılında Anayasanın 10’uncu maddesinde yaptığımız değişiklikle engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık anayasal düzeyde güvence kazandı. 2013 yılında tüm mevzuatlarda 'sakat', 'özürlü', 'çürük' ibarelerinin 'engelli' ibaresiyle değiştirilmesi sağlandık. Yaşamlarını kendi başlarına sürdüremeyecek derecede ağır engeli bulunan kişilere, bakım ve bakım destek hizmetleri 2005 yılından bu yana etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Şubat 2017 tarihi itibariyle 485.239 engelli vatandaşımızın evde bakım desteğinden yararlanmasını sağladık. Bu yüzden AK Parti olarak bizler, engelli vatandaşlarımızın teminatı haline geldik diyebiliriz.’’
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür engelli vatandaşları evinde ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi ile AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez bir dize ziyaretlerde bulundu. Ekip Marmara Engelliler Derneği, Beyazay Derneği'ni ziyaret edip sohbet ederek, engelli Gülperi Çelik’e ev ziyareti gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Yaşamlarını ömür boyu huzurlu ve sağlık içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum. Bugün belki bizler hayatlarımızı engelsiz bir şekilde yaşıyoruz fakat şunu asla ama asla unutmamalıyız ki; bizlerde bir gün engelli bir birey olabiliriz. Bu yüzden yaşamımızı sürdürdüğümüz her mekânı engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri yerler haline getirmeli ve kendimizi engelli vatandaşlarımızın yerine koymayı hiçbir zaman ihmal etmememiz gerekmektedir.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN TEMİNATIYIZ

AK Parti olarak; 2010 yılında Anayasanın 10’uncu maddesinde yaptığımız değişiklikle engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık anayasal düzeyde güvence kazandı. 2013 yılında tüm mevzuatlarda 'sakat', 'özürlü', 'çürük' ibarelerinin 'engelli' ibaresiyle değiştirilmesi sağlandık. Yaşamlarını kendi başlarına sürdüremeyecek derecede ağır engeli bulunan kişilere, bakım ve bakım destek hizmetleri 2005 yılından bu yana etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Şubat 2017 tarihi itibariyle 485.239 engelli vatandaşımızın evde bakım desteğinden yararlanmasını sağladık. Bu yüzden AK Parti olarak bizler, engelli vatandaşlarımızın teminatı haline geldik diyebiliriz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.