Şenkayalılardan Çay TV’ye çıkarma!

Darıca 14.01.2015 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Şenkayalılardan Çay TV’ye çıkarma!

Darıca faaliyet gösteren Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı ve yönetimi ile Çok sayıda Şenkayalı geçtiğimiz gün Aşık Nuri Çırağı’nın Çay TV’de program yaptığı Aşıklar Meydanı adlı programa adeta çıkarma yaptılar.

ÇOK SAYIDA ŞENKAYALI KATILDI Darıca ve çevresinde ikamet eden çok sayıda Şenkayalı Nuri Çırağı’nın programına katıldılar. Programa Darıca Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı Köksal Şakar’ın yanı sıra dernek yönetimi de programda yerini aldı. Şenkaya Kültürünün konuşulduğu ve Dernek tanıtımının yapıldığı programda dernek başkanı Köksal Şakar, Darıca Şenkayalılar Derneği’nin geçmişini ve bugününü anlattı. Başkan Şakar, dernek olarak hemşerilerinin desteği ile çok güzel yerlere geldiklerini dile getirdi. BAŞKAN ŞAKAR TEŞEKKÜR ETTİ Programla ilgili konuşan Darıca Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı Köksal Şakar şöyle konuştu: “Öncelikle bizleri programına davet eden değerli büyüğümüz Aşık Nuri Çırağı’ya çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak çok güzel aktivitelere imza atıyoruz. Çay TV kanalına çıkarak derneğimizin dününü ve bugününü konuşma fırsatımız oldu. Derneğimizi daha geniş kitlelere tanıtmış olduk. Dernek yeni yönetimi olarak her zaman söylüyoruz. Derneğimizin ilerleyen günlerde çok güzel aktiviteleri olacak. Şenkayalılar Derneği olarak hemşerilerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.   
Darıca faaliyet gösteren Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı ve yönetimi ile Çok sayıda Şenkayalı geçtiğimiz gün Aşık Nuri Çırağı’nın Çay TV’de program yaptığı Aşıklar Meydanı adlı programa adeta çıkarma yaptılar.

ÇOK SAYIDA ŞENKAYALI KATILDI

Darıca ve çevresinde ikamet eden çok sayıda Şenkayalı Nuri Çırağı’nın programına katıldılar. Programa Darıca Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı Köksal Şakar’ın yanı sıra dernek yönetimi de programda yerini aldı. Şenkaya Kültürünün konuşulduğu ve Dernek tanıtımının yapıldığı programda dernek başkanı Köksal Şakar, Darıca Şenkayalılar Derneği’nin geçmişini ve bugününü anlattı. Başkan Şakar, dernek olarak hemşerilerinin desteği ile çok güzel yerlere geldiklerini dile getirdi.

BAŞKAN ŞAKAR TEŞEKKÜR ETTİ

Programla ilgili konuşan Darıca Erzurum İli Şenkaya İlçesi Dernek Başkanı Köksal Şakar şöyle konuştu: “Öncelikle bizleri programına davet eden değerli büyüğümüz Aşık Nuri Çırağı’ya çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak çok güzel aktivitelere imza atıyoruz. Çay TV kanalına çıkarak derneğimizin dününü ve bugününü konuşma fırsatımız oldu. Derneğimizi daha geniş kitlelere tanıtmış olduk. Dernek yeni yönetimi olarak her zaman söylüyoruz. Derneğimizin ilerleyen günlerde çok güzel aktiviteleri olacak. Şenkayalılar Derneği olarak hemşerilerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.