Şentürk şiir yazdı

Darıca 12.09.2019 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şentürk şiir yazdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısı sırasında söylenen ve yüzünü güldüren şiir Darıca’dan çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart Yerel seçimleri öncesi dönemin Başbakanı olarak grup toplantısı konuşması sırasında konuşmasını bölerek şiir okuyan gençler Darıcalı çıktı. 11 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilen grup toplantısına Darıca’dan giden dönemin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, dönemin İlçe Yöneticisi Cüneyt Şentürk ve teşkilat mensupları grup toplantısını takip ettiği sırada Cümeyt Şentürk Nurullah Genç’in “Uyan Artık Yiğidim” şiirinden bir bölümü okumaya başlıyor. Gençlik Kolları’nın da eşlik ettiği şiir sırasında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan gülümseyerek gençleri selamdı. Ardından da, “Her ne yaparlarsa yapsınlar, Allah bizimledir, millet bizimledir” ifadelerini kullandı. O gün ilk kez AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk tarafından okunan bu şiir, şimdilerde AK Parti’nin hemen hemen tüm organizasyon ve toplantılarında okunuyor. O ŞİİRDEN BİR KISIM Nurullah Genç - Uyan Artık yiğidim Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır Külümüzden yükselen duman bizden yanadır Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısı sırasında söylenen ve yüzünü güldüren şiir Darıca’dan çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart Yerel seçimleri öncesi dönemin Başbakanı olarak grup toplantısı konuşması sırasında konuşmasını bölerek şiir okuyan gençler Darıcalı çıktı. 11 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilen grup toplantısına Darıca’dan giden dönemin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, dönemin İlçe Yöneticisi Cüneyt Şentürk ve teşkilat mensupları grup toplantısını takip ettiği sırada Cümeyt Şentürk Nurullah Genç’in “Uyan Artık Yiğidim” şiirinden bir bölümü okumaya başlıyor. Gençlik Kolları’nın da eşlik ettiği şiir sırasında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan gülümseyerek gençleri selamdı. Ardından da, “Her ne yaparlarsa yapsınlar, Allah bizimledir, millet bizimledir” ifadelerini kullandı. O gün ilk kez AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk tarafından okunan bu şiir, şimdilerde AK Parti’nin hemen hemen tüm organizasyon ve toplantılarında okunuyor.

O ŞİİRDEN BİR KISIM

Nurullah Genç - Uyan Artık yiğidim

Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır

Külümüzden yükselen duman bizden yanadır

Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır

Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.