Sevindiler!

Gebze 25.04.2018 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sevindiler!

Gebze Sivil Toplum Kuruluşları olarak Gebze Medine İlim İrfan Derneği öncülüğünde Sakarya Arifiye Buhara Dernekleri, geçtiğimiz günlerde Afrin ve Suriye’nin muhtelif bölgelerinde savaşta ailesini kaybeden sınır bölgesine yerleşen 2 bin yetim çocuğa 1 tır dolusu giysi götürdüler.

Eski AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Kanguru Lojistik yönetim kurulu başkanı Ertan Kara Gebze Sivil Toplum kuruşlarının Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gönderdiği yardım kampanyasına ücretsiz lojistik destek vererek takdir topladı. EN HAYIRLI YARDIM YETİMLERE YAPILAN YARDIMDIR Dernekler adına açıklama yapan Erkan Kavak,’’ Hayat bu, kimisi sizler gibi imtihan olur, kimisi de bizler gibi dar zamanda kardeşlerine kucak açıyor mu sorusuyla imtihan olur. Hayatımız boyunca ve öldüğümüzde bile karşılığını alabileceğimiz para yetimler için harcanan paradır. Savaş mağduru çocukları sevindirmek, bir nebze de olsun yüzlerinin güldüğünü görmek bizim için büyük mutluluktur. Bu vesileyle yardım kampanyasına lojistik anlamda destekte bulunan Kanguru Lojistik yönetim kurulu başkanı Ertan Kara’ya ve emeği geçen tüm Müslüman kardeşlerimize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.
Gebze Sivil Toplum Kuruluşları olarak Gebze Medine İlim İrfan Derneği öncülüğünde Sakarya Arifiye Buhara Dernekleri, geçtiğimiz günlerde Afrin ve Suriye’nin muhtelif bölgelerinde savaşta ailesini kaybeden sınır bölgesine yerleşen 2 bin yetim çocuğa 1 tır dolusu giysi götürdüler.

Eski AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Kanguru Lojistik yönetim kurulu başkanı Ertan Kara Gebze Sivil Toplum kuruşlarının Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gönderdiği yardım kampanyasına ücretsiz lojistik destek vererek takdir topladı.
EN HAYIRLI YARDIM YETİMLERE YAPILAN YARDIMDIR
Dernekler adına açıklama yapan Erkan Kavak,’’ Hayat bu, kimisi sizler gibi imtihan olur, kimisi de bizler gibi dar zamanda kardeşlerine kucak açıyor mu sorusuyla imtihan olur. Hayatımız boyunca ve öldüğümüzde bile karşılığını alabileceğimiz para yetimler için harcanan paradır. Savaş mağduru çocukları sevindirmek, bir nebze de olsun yüzlerinin güldüğünü görmek bizim için büyük mutluluktur. Bu vesileyle yardım kampanyasına lojistik anlamda destekte bulunan Kanguru Lojistik yönetim kurulu
başkanı Ertan Kara’ya ve emeği geçen tüm Müslüman kardeşlerimize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.