GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şimdi siyaset değil birlik zamanı!

Siyaset 28.02.2020 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şimdi siyaset değil birlik zamanı!

Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 kahraman askerimiz şehit olurken milletimiz şehitlerine ağlıyor.  Kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı sonrasında siyasi partiler ve siyasetçiler gazetemiz aracılığıyla tek vücut olma ve kenetlenme mesajı verdiler.  Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 kahraman askerimiz şehit oldu. Türk milleti şehitlerine ağlarken Mehmetçiklerimize yönelik saldırı kınandı. Kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı sonrasında siyasi partiler ve siyasetçiler gazetemiz aracılığıyla tek vücut olma ve kenetlenme mesajı verdiler.  Görüşlerini aldığımız siyasi parti liderleri, “Gün siyaset günü değil, el ele ve kol kola vererek bu günleri atlatacağız” ifadesini kullandılar. GÜN TEK YÜREK OLMA GÜNÜDÜR Görüşlerini aldığımız İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Bu işin partisi, rengi falan kalmadı. Tek yürek olma zamanı. Artık siyasi partiler zamanı değil. Allah ordumuzun yanında olsun. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Devletin başı çıkıp, açıklama yapacak. Siyaset zamanı olmadığı için diyecek fazla şey yok. Bu bataklıktan hep beraber çıkacağız. Sosyal medyayı kapatarak değil. Şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemiz bu zor günleri aşar” şeklinde konuştu. BU ÜLKE HAİNE GEÇİT VERMEZ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Milletimizin başı sağ olsun. Üzücü bir günü yaşıyoruz. Suriye’de hain bir rejim var, hain ve kalleşçe bir saldırı. Gün birlik ve dayanışma günüdür. Bu millet Kurtuluş savaşları, Çanakkale savaşları görmüştür. Son olarak 15 Temmuz’da haine geçit vermemiştir. Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır, bu hainlere misliyle karşılık verilecektir. Milletimizin başı sağ olsun, Allah ordumuzu düşmandan korusun” ifadesini kullandı. ACIMIZ BÜYÜK BAŞIMIZ SAĞ OLSUN CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş açıklamasında, tüm siyasi düşünceleri bir yana bırakmamız gerektiğini kaydetti. Aktaş, “Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ve acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Gün kenetlenme ve birlikte olma zamanıdır. Acımız çok taze acımız çok fazla. Hainlere misliyle karşılık verileceğine inanıyoruz. Ülkemizin ve ulusumuzun başı sağ olsun, askerlerimizin mekânı cennet olsun” dedi. İLERLEYEN SAATLERDE AÇIKLAMA OLACAK MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da ülkemize baş sağlığı dilerken “Bu konuda en hassas kitle biziz. Bundan emin olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde konuyla ilgili daha detaylı bir açıklamayı kamuoyuyla paylaşacağız” ifadesini kullandı.

Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 kahraman askerimiz şehit olurken milletimiz şehitlerine ağlıyor.  Kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı sonrasında siyasi partiler ve siyasetçiler gazetemiz aracılığıyla tek vücut olma ve kenetlenme mesajı verdiler. 

Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 kahraman askerimiz şehit oldu. Türk milleti şehitlerine ağlarken Mehmetçiklerimize yönelik saldırı kınandı. Kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı sonrasında siyasi partiler ve siyasetçiler gazetemiz aracılığıyla tek vücut olma ve kenetlenme mesajı verdiler.  Görüşlerini aldığımız siyasi parti liderleri, “Gün siyaset günü değil, el ele ve kol kola vererek bu günleri atlatacağız” ifadesini kullandılar.

GÜN TEK YÜREK OLMA GÜNÜDÜR

Görüşlerini aldığımız İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Bu işin partisi, rengi falan kalmadı. Tek yürek olma zamanı. Artık siyasi partiler zamanı değil. Allah ordumuzun yanında olsun. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Devletin başı çıkıp, açıklama yapacak. Siyaset zamanı olmadığı için diyecek fazla şey yok. Bu bataklıktan hep beraber çıkacağız. Sosyal medyayı kapatarak değil. Şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemiz bu zor günleri aşar” şeklinde konuştu.

BU ÜLKE HAİNE GEÇİT VERMEZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Milletimizin başı sağ olsun. Üzücü bir günü yaşıyoruz. Suriye’de hain bir rejim var, hain ve kalleşçe bir saldırı. Gün birlik ve dayanışma günüdür. Bu millet Kurtuluş savaşları, Çanakkale savaşları görmüştür. Son olarak 15 Temmuz’da haine geçit vermemiştir. Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır, bu hainlere misliyle karşılık verilecektir. Milletimizin başı sağ olsun, Allah ordumuzu düşmandan korusun” ifadesini kullandı.

ACIMIZ BÜYÜK BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş açıklamasında, tüm siyasi düşünceleri bir yana bırakmamız gerektiğini kaydetti. Aktaş, “Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ve acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Gün kenetlenme ve birlikte olma zamanıdır. Acımız çok taze acımız çok fazla. Hainlere misliyle karşılık verileceğine inanıyoruz. Ülkemizin ve ulusumuzun başı sağ olsun, askerlerimizin mekânı cennet olsun” dedi.

İLERLEYEN SAATLERDE AÇIKLAMA OLACAK

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da ülkemize baş sağlığı dilerken “Bu konuda en hassas kitle biziz. Bundan emin olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde konuyla ilgili daha detaylı bir açıklamayı kamuoyuyla paylaşacağız” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.