GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SMA Metrostar’dan üstün başarı

Darıca 26.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

SMA Metrostar’dan üstün başarı

İş dünyasındaki başarılarıyla taktir toplayan SMA Metrostar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, adeta “Başarı nasıl elde edilir” dersini veriyor. Bölgemizde birçok marketler zincirine sahip olan Örs, kurumsal yapı anlayışından ödün vermeden çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sık sık şirket çalışanları ile bir araya gelen Örs, haftalık performans değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Rakam rakam sunum yaparak şirketin haftalık durumunu paylaşan Örs, çalışma arkadaşları ile faydalı bir brifing gerçekleştirdi. ÖRS’TEN ‘EĞİTİM’ VURGUSU Örnek bir iş insanı profili çizerek bölgemizin iş dünyasının yüz akı olan Abdullah Örs, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ekip ruhu ile çalışmanın önemine vurgu yaptı. “Davranışlarımızı, düşüncelerimizi, tutumlarımızı ve başarılarımızı önemli ölçüde değiştiren eğitimdir” diyerek, bu tarz bilgi alış verişlerinin başarı için önemli bir basamak olduğunu hatırlatan Örs, SMA Metrostar A.Ş ailesine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İş dünyasındaki başarılarıyla taktir toplayan SMA Metrostar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, adeta “Başarı nasıl elde edilir” dersini veriyor. Bölgemizde birçok marketler zincirine sahip olan Örs, kurumsal yapı anlayışından ödün vermeden çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sık sık şirket çalışanları ile bir araya gelen Örs, haftalık performans değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Rakam rakam sunum yaparak şirketin haftalık durumunu paylaşan Örs, çalışma arkadaşları ile faydalı bir brifing gerçekleştirdi.

ÖRS’TEN ‘EĞİTİM’ VURGUSU

Örnek bir iş insanı profili çizerek bölgemizin iş dünyasının yüz akı olan Abdullah Örs, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ekip ruhu ile çalışmanın önemine vurgu yaptı. “Davranışlarımızı, düşüncelerimizi, tutumlarımızı ve başarılarımızı önemli ölçüde değiştiren eğitimdir” diyerek, bu tarz bilgi alış verişlerinin başarı için önemli bir basamak olduğunu hatırlatan Örs, SMA Metrostar A.Ş ailesine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.