ŞÖLEN İÇİN SON KARAR VERİLDİ!

Darıca 30.07.2015 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞÖLEN İÇİN SON KARAR VERİLDİ!

Bu yıl dokuzuncusu yapılması planlanan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal edildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dernek başkanlarıyla Teras Cafe&Restaurant’ta yaptığı değerlendirme toplantısında dernek başkanlarıyla ortak aldıkları karar doğrultusunda, bu yıl dokuzuncusunu yapmayı planladıkları Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerini  ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal ettiklerini açıkladı. Başkan Karabacak toplantıda yaptığı açıklamada, ”sekiz yıl boyunca hiç bir olumsuz olayın yaşanmadığı ve bölge halkımızla birlik ve beraberlik içinde hayata geçirdiğimiz bu kardeşlik projesini ,ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla halkımızın da hassasiyetini göz önüne alarak iptal etme kararı aldık. Bu noktada bütün dernek başkanlarımızla aynı fikirdeyiz.Önceliğimiz ülkemizdeki terör olaylarının bir an önce sonlanması ve ülkemizin batısından doğusuna huzur içinde normal hayata dönmesidir.Son günlerde hayatını kaybederek şehitlik mertebesine erişen  asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Ülkemizin birlik ve beraberliği bizim öncelikli konumuzdur.Siz değerli dernek başkanlarımıza da göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek programların iptal edildiğini belirtti. STANTLAR AÇIK OLACAK Başkan Karabacak, şölenlerin iptal edildiğini fakat dernek stantlarının şölen takvimi boyunca açık olacağını da ifade ederek , vatandaşların yaz ayları boyunca dernek stantlarında sergilenecek ve satışa sunulacak olan yöresel ürünlerden istifade edebileceğini ifade etti. Dernek başkanları da söz alarak düşüncelerini dile getirerek Başkan Karabacak’a tam destek verdiler. Başkan Karabacak ve dernek başkanları toplantının ardından dernek stantlarını gezdiler.
Bu yıl dokuzuncusu yapılması planlanan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal edildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dernek başkanlarıyla Teras Cafe&Restaurant’ta yaptığı değerlendirme toplantısında dernek başkanlarıyla ortak aldıkları karar doğrultusunda, bu yıl dokuzuncusunu yapmayı planladıkları Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerini  ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal ettiklerini açıkladı.

Başkan Karabacak toplantıda yaptığı açıklamada, ”sekiz yıl boyunca hiç bir olumsuz olayın yaşanmadığı ve bölge halkımızla birlik ve beraberlik içinde hayata geçirdiğimiz bu kardeşlik projesini ,ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla halkımızın da hassasiyetini göz önüne alarak iptal etme kararı aldık. Bu noktada bütün dernek başkanlarımızla aynı fikirdeyiz.Önceliğimiz ülkemizdeki terör olaylarının bir an önce sonlanması ve ülkemizin batısından doğusuna huzur içinde normal hayata dönmesidir.Son günlerde hayatını kaybederek şehitlik mertebesine erişen  asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Ülkemizin birlik ve beraberliği bizim öncelikli konumuzdur.Siz değerli dernek başkanlarımıza da göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek programların iptal edildiğini belirtti.

STANTLAR AÇIK OLACAK

Başkan Karabacak, şölenlerin iptal edildiğini fakat dernek stantlarının şölen takvimi boyunca açık olacağını da ifade ederek , vatandaşların yaz ayları boyunca dernek stantlarında sergilenecek ve satışa sunulacak olan yöresel ürünlerden istifade edebileceğini ifade etti. Dernek başkanları da söz alarak düşüncelerini dile getirerek Başkan Karabacak’a tam destek verdiler. Başkan Karabacak ve dernek başkanları toplantının ardından dernek stantlarını gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.