SP Dilovası’nda ‘kongre’ yoğunluğu!

Siyaset 23.12.2019 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Dilovası’nda ‘kongre’ yoğunluğu!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Kaymakam Mustafa Asım Alkan’ı ve muhtarları 28 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan 2. Olağan Kongresine davet etti. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Kaymakam Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bilikli “İlçe kaymakamımız Sayın Mustafa Asım Alkan Bey'i makamında ziyaret ederek kendisiyle Dilovası'nın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 28 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz kongre ile ilgili bilgilendirdik. Bize gösterdiği misafirperverliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz'' dedi. MUHTARLARA GİTTİLER Bilikli ve yönetimi Kaymakam Alkan’ın ardından Dilovası Mahalle muhtarlarını ziyarette bulunarak gerçekleştirecekleri olağan kongre için davette bulundular. 'Gelecek Saadet ile gelecek' sloganıyla Dilara Düğün Salonu'nda saat 14.00'da gerçekleşecek kongrede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu partilileriyle bir araya gelecek.    

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Kaymakam Mustafa Asım Alkan’ı ve muhtarları 28 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan 2. Olağan Kongresine davet etti.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Kaymakam Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bilikli “İlçe kaymakamımız Sayın Mustafa Asım Alkan Bey'i makamında ziyaret ederek kendisiyle Dilovası'nın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 28 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz kongre ile ilgili bilgilendirdik. Bize gösterdiği misafirperverliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz'' dedi.

MUHTARLARA GİTTİLER

Bilikli ve yönetimi Kaymakam Alkan’ın ardından Dilovası Mahalle muhtarlarını ziyarette bulunarak gerçekleştirecekleri olağan kongre için davette bulundular. 'Gelecek Saadet ile gelecek' sloganıyla Dilara Düğün Salonu'nda saat 14.00'da gerçekleşecek kongrede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu partilileriyle bir araya gelecek.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.