“Suat usta tantuni”

Gebze 17.09.2020 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Suat usta tantuni”

TANTUNİ BURADA YENİR

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın’ın Gebze Mutlukent’te açtığı Suat Usta Tantuni Restoran’ına hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Suat Usta Tantuni Restoran’ı Mutlukentlilerin beğenisini topladı. Kısa süre önce açılmış olmasına rağmen restoranın civar ilçelerden de müşteri akınına uğruyor olması CHP’deki başarıları ile bilinen Baran Aydın’ın işletmecilikte de aynı başarıları yakalayacağının sinyalini verdi. SOSYAL MESAFEYE UYGUN RESTORAN Pandemi sürecinde açtığı restoran ile tedbirlere son derece önem verdiğinin vurgusunu yapan Aydın “Masa düzenlerimiz sosyal mesafeye uygun olarak ayarlanmış olup, müşterilerimizin gönül rahatlığıyla oturabilmeleri için dezenfekte işlemleri düzenli olarak yapılmaktadır” diyerek hijyen konularında göstermiş oldukları hassasiyeti belirtti. Ziyaretinden dolayı Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a teşekkür de eden Aydın “Bu zorlu süreçte ekonomiye uygun fiyatlandırma politikamız ve güler yüzlü hizmet anlayışımız sayesinde şüphesiz Mutlukent halkının sevgisini kazanacağız” diyerek toplumun her kesiminin rahatlıkla gelebileceği bir restoran olduğunu söyledi. Ziyarette bulunan Başkan Yıldırım “Siyasi hayatı başarılarla geçen Baran Aydın’ın yeni açtığı restoranın hem kendisi hem de Mutlukent halkı için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
TANTUNİ BURADA YENİR

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın’ın Gebze Mutlukent’te açtığı Suat Usta Tantuni Restoran’ına hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Suat Usta Tantuni Restoran’ı Mutlukentlilerin beğenisini topladı. Kısa süre önce açılmış olmasına rağmen restoranın civar ilçelerden de müşteri akınına uğruyor olması CHP’deki başarıları ile bilinen Baran Aydın’ın işletmecilikte de aynı başarıları yakalayacağının sinyalini verdi.

SOSYAL MESAFEYE UYGUN RESTORAN

Pandemi sürecinde açtığı restoran ile tedbirlere son derece önem verdiğinin vurgusunu yapan Aydın “Masa düzenlerimiz sosyal mesafeye uygun olarak ayarlanmış olup, müşterilerimizin gönül rahatlığıyla oturabilmeleri için dezenfekte işlemleri düzenli olarak yapılmaktadır” diyerek hijyen konularında göstermiş oldukları hassasiyeti belirtti. Ziyaretinden dolayı Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a teşekkür de eden Aydın “Bu zorlu süreçte ekonomiye uygun fiyatlandırma politikamız ve güler yüzlü hizmet anlayışımız sayesinde şüphesiz Mutlukent halkının sevgisini kazanacağız” diyerek toplumun her kesiminin rahatlıkla gelebileceği bir restoran olduğunu söyledi. Ziyarette bulunan Başkan Yıldırım “Siyasi hayatı başarılarla geçen Baran Aydın’ın yeni açtığı restoranın hem kendisi hem de Mutlukent halkı için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.