Suyumuza ZAM!

02.01.2015 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Suyumuza ZAM!

Yeni yıl yeni zamları ile geldi.

Alkol ve sigaranın ardından İSU suya yüzde 10 zam yaptı. İSU Genel Müdürlüğü 24 Kasım 2014 tarihinde yaptığı 2. Olağan Genel Kurul’da alınan karar gereği, su 1 Ocak’tan itibaren yüzde 10 zamlı olarak satılacak. Yeni yıl itibariyle yürürlüğe giren yüzde 10’luk zam üç ayda suya gelen ikinci zam olarak kayıtlara geçti.   Son olarak 11 Eylül 2014 tarihinde yapılan İSU Olağan Genel Kurulu’nda suya yüzde 10 oranında zam yapılmıştı. Böylece son üç ayda yapılan zam toplamda yüzde 20’ye yükseldi. Yeni yılda vatandaşın cebini yakacak kalemlerden biri de su faturalarımıza yansıtılması planlanan evsel katı atık tarifesi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından üst sınırı evler için 8 TL, işyerleri için 120 TL olarak belirlenen tarife, belediyelerin meclis gündeminde görüşülüyor. Meclis üyelerinin belirleyeceği zam oranları İSU tarafından tahsil edilerek belediyelere dağıtılacak.
Yeni yıl yeni zamları ile geldi.

Alkol ve sigaranın ardından İSU suya yüzde 10 zam yaptı. İSU Genel Müdürlüğü 24 Kasım 2014 tarihinde yaptığı 2. Olağan Genel Kurul’da alınan karar gereği, su 1 Ocak’tan itibaren yüzde 10 zamlı olarak satılacak. Yeni yıl itibariyle yürürlüğe giren yüzde 10’luk zam üç ayda suya gelen ikinci zam olarak kayıtlara geçti.

 

Son olarak 11 Eylül 2014 tarihinde yapılan İSU Olağan Genel Kurulu’nda suya yüzde 10 oranında zam yapılmıştı. Böylece son üç ayda yapılan zam toplamda yüzde 20’ye yükseldi. Yeni yılda vatandaşın cebini yakacak kalemlerden biri de su faturalarımıza yansıtılması planlanan evsel katı atık tarifesi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından üst sınırı evler için 8 TL, işyerleri için 120 TL olarak belirlenen tarife, belediyelerin meclis gündeminde görüşülüyor. Meclis üyelerinin belirleyeceği zam oranları İSU tarafından tahsil edilerek belediyelere dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.