Tarih yazacağız

Çayırova 15.11.2017 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarih yazacağız

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri gazetemize yönelik düzenledikleri ziyaret esnasında, “Kadın kolları kongremizin tamamlanması ile ilçede çok büyük işlere imza atmak adına ekip olarak tam start vereceğiz.” dedi.

Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilat Mensuplarını gazetemizde ağırlayan Hedef gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Gür, “Bizler ilçenin iş işleyişi ve sorunların çözümü adına komisyonlarımızı oluşturduk. Sağlık, Emniyet, Eğitim, Ulaşım gibi konuların her biri için oluşturduğumuz komisyonlarda 5 kişi çalışmalarını sürdürecek. Komisyonda 2 belediye meclis üyemiz 3 ilçe yöneticimiz yer alacak. Ancak bu komisyonların etkili ve aktif bir şekilde çalışması için önce kadın kolları kongremizi tamamlamak, ardından basınımızla bir araya gelerek kongre ve sonrası sürecin değerlendirmesini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu süreç sonrası gerek oluşturduğumuz komisyonlar gerekse yönetimimiz çalışmaları ile Çayırova’da tarih yazacak. Buna inanıyorum.” dedi. 12 İLÇE DE EN BAŞARILISI DEMİRCİ Belediye Başkanı Şevki Demirci ile teşkilat ilişkisine ilişkin sorularımızı da cevaplayan İlçe Başkanı Gür, “Belediye başkanımız bana göre Kocaeli genelinde ki 12 ilçe arasında en başarılı ilçe başkanıdır. Kendisinin hem Büyükşehir Belediyesi ile arasında kurduğu köprüler hem kendi projeleri ilçeye hizmet olarak ciddi yansımalar oluşturuyor. Teşkilat olarak belediye başkanımızın hizmete yönelik tüm çalışmalarında işleri kolaylaştıran, yükünü hafifleten bir anlayış içinde olacağız.” dedi. BİREYSEL OLARAKTA BOŞ DURMUYORUZ Komisyonların hayata geçmesi ile ilgili süreçte de boş durmadıklarını ifade eden Çayırova Ak Partyi İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “ Komisyonlarımızın hayata geçmesi, kadın kolları kongresinin tamamlanmasına kadar yan gelip yatmıyoruz. İlçemizdeki hasta, hacı, vefat ve taziye ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Okullara yönelik ziyaretlerimizde idarecilerden eğitim ile ilgili bilgilendirme istiyoruz. Eksikliklerin giderilmesi noktasında bireysel olarak kesintisiz bir çalışma sergiliyoruz. İlçenin en büyük sorunu olan sağlık sorununda gece saatlerindeki hekimsizlik sorununu çözdük. Artık Çayırova’da akşam saat 17.00’den sonra hasta olursanız yandınız, cümlesini tarihe karıştırdık diyebilirim. Gebze ve Çayırova arasındaki ring seferleri de sağlık noktasında katkı sunmaya devam ediyor.” dedi.    
Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri gazetemize yönelik düzenledikleri ziyaret esnasında, “Kadın kolları kongremizin tamamlanması ile ilçede çok büyük işlere imza atmak adına ekip olarak tam start vereceğiz.” dedi.

Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilat Mensuplarını gazetemizde ağırlayan Hedef gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Gür, “Bizler ilçenin iş işleyişi ve sorunların çözümü adına komisyonlarımızı oluşturduk. Sağlık, Emniyet, Eğitim, Ulaşım gibi konuların her biri için oluşturduğumuz komisyonlarda 5 kişi çalışmalarını sürdürecek. Komisyonda 2 belediye meclis üyemiz 3 ilçe yöneticimiz yer alacak. Ancak bu komisyonların etkili ve aktif bir şekilde çalışması için önce kadın kolları kongremizi tamamlamak, ardından basınımızla bir araya gelerek kongre ve sonrası sürecin değerlendirmesini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu süreç sonrası gerek oluşturduğumuz komisyonlar gerekse yönetimimiz çalışmaları ile Çayırova’da tarih yazacak. Buna inanıyorum.” dedi.

12 İLÇE DE EN BAŞARILISI DEMİRCİ

Belediye Başkanı Şevki Demirci ile teşkilat ilişkisine ilişkin sorularımızı da cevaplayan İlçe Başkanı Gür, “Belediye başkanımız bana göre Kocaeli genelinde ki 12 ilçe arasında en başarılı ilçe başkanıdır. Kendisinin hem Büyükşehir Belediyesi ile arasında kurduğu köprüler hem kendi projeleri ilçeye hizmet olarak ciddi yansımalar oluşturuyor. Teşkilat olarak belediye başkanımızın hizmete yönelik tüm çalışmalarında işleri kolaylaştıran, yükünü hafifleten bir anlayış içinde olacağız.” dedi.

BİREYSEL OLARAKTA BOŞ DURMUYORUZ

Komisyonların hayata geçmesi ile ilgili süreçte de boş durmadıklarını ifade eden Çayırova Ak Partyi İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “ Komisyonlarımızın hayata geçmesi, kadın kolları kongresinin tamamlanmasına kadar yan gelip yatmıyoruz. İlçemizdeki hasta, hacı, vefat ve taziye ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Okullara yönelik ziyaretlerimizde idarecilerden eğitim ile ilgili bilgilendirme istiyoruz. Eksikliklerin giderilmesi noktasında bireysel olarak kesintisiz bir çalışma sergiliyoruz. İlçenin en büyük sorunu olan sağlık sorununda gece saatlerindeki hekimsizlik sorununu çözdük. Artık Çayırova’da akşam saat 17.00’den sonra hasta olursanız yandınız, cümlesini tarihe karıştırdık diyebilirim. Gebze ve Çayırova arasındaki ring seferleri de sağlık noktasında katkı sunmaya devam ediyor.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.