Tek tuşla ihbar edin

Kocaeli 16.10.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tek tuşla ihbar edin

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların hayvan, çevre ve doğaya karşı işlenen suçları tek tuşla, ihbar edebileceği ‘Haydi’ uygulamasını tanıtmak için çalışmaların yürütüldüğünü açıkladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü suçla mücadelede toplumun katılım ve desteğini sağlamak amacıyla yapmakta olduğu Toplum Destekli Polislik faaliyetleri yürütüyor. Bu kapsamda vatandaşların akıllı cep telefonlarından ücretsiz olarak indirilebileceği hayvan, çevre ve doğaya karşı işlenen suçları tek tuşla, görüntülü veya yazılı bir şekilde anlık olarak Acil çağrı Merkezimize ihbarda bulunabileceği Haydi Uygulamasını Kocaelililere tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşı bilinçlendirmek, uygulamanın bilinirliliğini artırmak ve suçla etkin mücadele amaçlanan proje gereği ‘Haydi’ uygulaması için hazırlanan görsel kamu spotları tramvay vb. toplu ulaşım araçlarının ve alışveriş merkezlerinin elektronik ekranlarında, otobüs arkalarında ve Kocaeli genelinde billboardlarda,  sesli kamu spotları ise yerel radyolarda yayınlanmaya başlandığını açıkladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların hayvan, çevre ve doğaya karşı işlenen suçları tek tuşla, ihbar edebileceği ‘Haydi’ uygulamasını tanıtmak için çalışmaların yürütüldüğünü açıkladı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü suçla mücadelede toplumun katılım ve desteğini sağlamak amacıyla yapmakta olduğu Toplum Destekli Polislik faaliyetleri yürütüyor. Bu kapsamda vatandaşların akıllı cep telefonlarından ücretsiz olarak indirilebileceği hayvan, çevre ve doğaya karşı işlenen suçları tek tuşla, görüntülü veya yazılı bir şekilde anlık olarak Acil çağrı Merkezimize ihbarda bulunabileceği Haydi Uygulamasını Kocaelililere tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşı bilinçlendirmek, uygulamanın bilinirliliğini artırmak ve suçla etkin mücadele amaçlanan proje gereği ‘Haydi’ uygulaması için hazırlanan görsel kamu spotları tramvay vb. toplu ulaşım araçlarının ve alışveriş merkezlerinin elektronik ekranlarında, otobüs arkalarında ve Kocaeli genelinde billboardlarda,  sesli kamu spotları ise yerel radyolarda yayınlanmaya başlandığını açıkladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.