TEOG Sonuçları Açıklandı

Gebze 10.01.2015 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

TEOG Sonuçları Açıklandı

İlköğretim son sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği TEOG sınavında sonuçlar açıklandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık'ta yapılan ve 8'inci sınıflara uygulanan birinci dönem TEOG ortak sınav sonuçları açıklandı. TEOG sonuçları e-okul üzerinden öğrenilebilir. YAZILI OLARAK ÖĞRENCİLERE GÖNDERİLMEYECEK Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında, 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık'ta yapılan ve 8. sınıflar I. dönem ortak sınavlarında adayların cevap kağıtları çift kontrol sistemiyle okutuldu ve her derse ait sorunun eşit ağırlığa sahip olduğu ortak sınavlarda öğrencilerin puanı hesaplandı. Sınavlar, 100 tam puan üzerinden değerlendirildi. Ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yıl sonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek, e-Okul sistemine işlenecek. 67 ÖĞRENCİYE EVDE SINAV YAPILDI Öğrencilere sadece daha önceden belirlenmiş salonlarda değil, mazeretleri doğrultusunda da sınav yapıldı. Ayrıca sağlık ve engel durumundan dolayı sınavlardan önce mazeretlerini bildiren öğrenciler için her türlü tedbir aldı. 8. sınıf öğrencileri için uygulanan merkezi sistem sınavlarında, 67 öğrenciye evde, 3 öğrenciye hastanede ve 6 bin 121 özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciye tek kişilik salonda sınav uygulaması yapıldı.   TEOG SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
İlköğretim son sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği TEOG sınavında sonuçlar açıklandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık'ta yapılan ve 8'inci sınıflara uygulanan birinci dönem TEOG ortak sınav sonuçları açıklandı.

TEOG sonuçları e-okul üzerinden öğrenilebilir.

YAZILI OLARAK ÖĞRENCİLERE GÖNDERİLMEYECEK

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında, 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık'ta yapılan ve 8. sınıflar I. dönem ortak sınavlarında adayların cevap kağıtları çift kontrol sistemiyle okutuldu ve her derse ait sorunun eşit ağırlığa sahip olduğu ortak sınavlarda öğrencilerin puanı hesaplandı. Sınavlar, 100 tam puan üzerinden değerlendirildi. Ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yıl sonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek, e-Okul sistemine işlenecek.

67 ÖĞRENCİYE EVDE SINAV YAPILDI

Öğrencilere sadece daha önceden belirlenmiş salonlarda değil, mazeretleri doğrultusunda da sınav yapıldı. Ayrıca sağlık ve engel durumundan dolayı sınavlardan önce mazeretlerini bildiren öğrenciler için her türlü tedbir aldı. 8. sınıf öğrencileri için uygulanan merkezi sistem sınavlarında, 67 öğrenciye evde, 3 öğrenciye hastanede ve 6 bin 121 özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciye tek kişilik salonda sınav uygulaması yapıldı.

 

TEOG SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.