GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım

Gebze 25.05.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım

AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özgenç, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Genç siyasetçi Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı, “Mübarek Ramazan ayının mükafatı olan Bayramı bu sene farklı bir şekilde yaşamaktayız. Bayram namazını hep beraber kılarak gönlümüzü maneviyatla coşturamadığımız, büyüklerimizin ellerinden öpemediğimiz, çocuklara şekerlerini , harçlıklarını verip onları sevindiremediğimiz, hastalarımızı ve yakınlarımızın kabirlerini ziyaret edemediğimiz daha saymadığım onca değerlerimizi yaşayamadığımız buruk bir bayram yaşamaktayız. Oysa ki yüce Allah bizlere ne kadar kıymetli ne kadar güzel bayramlar yaşatıyormuş, gönlümüzü hoş eden ne büyük bir hediye veriyormuş da farkında değilmişiz. Rabbim bu beladan bizleri tez zamanda kurtarıp sevdiklerimize kavuşabileceğimiz, bayramın tüm güzelliklerini gelecek nesillerimizin yaşayabileceği nice bayramları Ümmeti Muhammed’e nasip etsin inşallah. Büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öpüyor herkese gönül dolusu sevgilerle ve selamlarla mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özgenç, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Genç siyasetçi Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı, “Mübarek Ramazan ayının mükafatı olan Bayramı bu sene farklı bir şekilde yaşamaktayız.

Bayram namazını hep beraber kılarak gönlümüzü maneviyatla coşturamadığımız, büyüklerimizin ellerinden öpemediğimiz, çocuklara şekerlerini , harçlıklarını verip onları sevindiremediğimiz, hastalarımızı ve yakınlarımızın kabirlerini ziyaret edemediğimiz daha saymadığım onca değerlerimizi yaşayamadığımız buruk bir bayram yaşamaktayız. Oysa ki yüce Allah bizlere ne kadar kıymetli ne kadar güzel bayramlar yaşatıyormuş, gönlümüzü hoş eden ne büyük bir hediye veriyormuş da farkında değilmişiz. Rabbim bu beladan bizleri tez zamanda kurtarıp sevdiklerimize kavuşabileceğimiz, bayramın tüm güzelliklerini gelecek nesillerimizin yaşayabileceği nice bayramları Ümmeti Muhammed’e nasip etsin inşallah. Büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öpüyor herkese gönül dolusu sevgilerle ve selamlarla mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.