GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tiyatrolar gününe corona engeli

Kültür-Sanat 27.03.2020 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tiyatrolar gününe corona engeli

Bugün 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü. Hemen hemen her sene bölgemizde buruk kutlanan Tiyatrolar Günü, bu sene hiç olmadığı kadar sönük geçecek. Corona virüs salgını nedeniyle bölgemiz tiyatroları için herhangi bir etkinlik yapmazken tiyatrolar hem bölgemizde hem de ülkemizde salgının devam etmesi halinde bu sezonu kapatmış olacaklar. Ekonomik ve manevi anlamda zor günler geçiren tiyatrolar, Dünya Tiyatrolar gününü bir defa daha sönük kutlayacak. BÜYÜKŞEHİR’DEN ONLİNE TİYATRO Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle sayfasından online olarak saat 20.00’de Shakespeare'in ölümsüz oyunu Macbeth'i bizlerle buluşturacak. Dünya tiyatrolar günü nedeniyle vatandaşlarımıza moral olması adına gerçekleştirilecek olan oyun tiyatro.kocaeli.bel.tr adresinden izlenebilecek. Bir ilk olarak internetten izlenecek olan oyunla vatandaşlarımız şu sıkıntılı süreçte bir az da olsa moral ve keyif bulabilecekler.

Bugün 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü. Hemen hemen her sene bölgemizde buruk kutlanan Tiyatrolar Günü, bu sene hiç olmadığı kadar sönük geçecek. Corona virüs salgını nedeniyle bölgemiz tiyatroları için herhangi bir etkinlik yapmazken tiyatrolar hem bölgemizde hem de ülkemizde salgının devam etmesi halinde bu sezonu kapatmış olacaklar. Ekonomik ve manevi anlamda zor günler geçiren tiyatrolar, Dünya Tiyatrolar gününü bir defa daha sönük kutlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ONLİNE TİYATRO

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle sayfasından online olarak saat 20.00’de Shakespeare'in ölümsüz oyunu Macbeth'i bizlerle buluşturacak. Dünya tiyatrolar günü nedeniyle vatandaşlarımıza moral olması adına gerçekleştirilecek olan oyun tiyatro.kocaeli.bel.tr adresinden izlenebilecek. Bir ilk olarak internetten izlenecek olan oyunla vatandaşlarımız şu sıkıntılı süreçte bir az da olsa moral ve keyif bulabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.