Torba Geçti

Gebze 24.02.2018 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Torba Geçti

Asgari ücretlilerden işsizlere, gençlerden kadınlara, ev-araba alacaklardan evleneceklere, ikinci emeklilik isteyenlerden yatırımcılara kadar milyonlarca kişiye müjdeler içeren torba yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Tasarı, önümüzdeki hafta TBMM Genel Kurulu'na gelecek. İstihdam teşviklerinin yer aldığı torba yasa tasarısı ile asgari ücret desteğini de içeriyor. Konut ve çeyiz desteklerini artıran düzenlemede hurda araç teşviği de yer alıyor. Çalışan annelere kreş teşviği, gençlerin çalışmasını destekleyecek düzenlemeler de torba yasa tasarısında yer alıyor..

Asgari ücretlilerden işsizlere, gençlerden kadınlara, ev-araba alacaklardan evleneceklere, ikinci emeklilik isteyenlerden yatırımcılara kadar milyonlarca kişiye müjdeler içeren torba yasa tasarısı Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Tasarı, önümüzdeki hafta TBMM Genel Kurulu'na gelecek.  teşviklerinin yer aldığı  tasarısı ile asgari ücret desteğini de içeriyor. Konut ve çeyiz desteklerini artıran düzenlemede hurda araç teşviği de yer alıyor. Çalışan annelere kreş teşviği, gençlerin çalışmasını destekleyecek düzenlemeler de torba yasa tasarısında yer alıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.