TRT Genel Müdürü istifa etti!

12.05.2017 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TRT Genel Müdürü istifa etti!

TRT'de Şenol Göka ve Amber Türkmen'in istifa ettiği öğrenildi. .

Habertürk TV'in haberine göre, uzun zamandır tartışmaların odağında olan TRT Genel Müdürü Şenol Göka görevinden istifa etti. Şenol Göka'nın dilekçesinde, 'gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum' yazdığı öğrenildi. Göka'nın istifası da kabul edilidi. Göka'nın yerine atama yapılıncaya kadar, TRT Kanunu gereği en kıdemli genel müdür yardımcısı olan Erkan Durdu vekalet edecek. Göka ile birlikte Amber Türkmen'inde istifa ettiği öğrenildi. .
TRT'de Şenol Göka ve Amber Türkmen'in istifa ettiği öğrenildi. .

Habertürk TV'in haberine göre, uzun zamandır tartışmaların odağında olan  Genel Müdürü  görevinden istifa etti.

Şenol Göka'nın dilekçesinde, 'gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum' yazdığı öğrenildi. Göka'nın istifası da kabul edilidi. Göka'nın yerine atama yapılıncaya kadar, TRT Kanunu gereği en kıdemli genel müdür yardımcısı olan Erkan Durdu vekalet edecek.

Göka ile birlikte Amber Türkmen'inde istifa ettiği öğrenildi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.