Turhan Basını iftarda ağırladı

Spor 02.07.2015 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Turhan Basını iftarda ağırladı

Bölgemizin yerel basın mensupları Gebzespor’un iftar yemeğinde bir araya geldi. Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği, Gebze’nin nezih mekanlarından Turhan Restaurant’ta gerçekleşti. Birlik ve beraberlik yemeğinde, Gebzespor’un 1 Trilyon 400 Bin TL borcunun silindiğini açıklayan Bülent Turhan, kulübün borçlarını bitirme konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Gebzespor; birlik ve beraberlik iftarında bölgemizin yerel basın mensuplarını buluşturdu. Barbaros Turhan ve Bahattin Turhan’ın işletmeciliğini yaptığı Turhan Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine bölge basınının ilgisi yoğun olurken, gazeteciler son derece güzel ve sıcak bir ortamda oruçlarını açtılar. Gebzespor’un başarılı yöneticilerinden Bülent Turhan’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Başkanvekili Serap Çakır, yöneticilerden Furkan Çakır, Mustafa Turhan, Sezai İri ile yeni dönem yöneticilerinden Yavuz Dinç, Şener Çelikkaleli, Zengin Özgenen katıldı. Öte yandan GTO Yönetim Kurulu üyesi Adem Yıldırım’ın da yeni yönetimde yer alacağı öğrenildi. 24 KİŞİNİN ALACAĞI KALMADI İftar öncesinde yemeğe katılan tüm gazetecilere teşekkür eden Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, basın mensuplarına bir de müjde verdi. Gebzespor’un tamı tamına 1 Triyon 400 Bin TL borcunun silindiğini açıklayan Turhan, ‘’Zamanla kulübümüzün borcunu sıfırlayacağız’’ dedi. Gebzespor’dan alacaklı olan 62 kişiden 24’ünün yüzde 30’larının ödendiğini kaydeden Turhan, 38 kişinin kaldığını söyledi. TURHAN: BORÇLARI SIFIRLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM Öte yandan kalan 38 kişiden ismi açıklanmayan 5-6 kişinin yüzde 30’ları kabul etmekte kararsız olduğu öğrenildi. Turhan, ‘’Alacaklarının tamamını almak isteyen birkaç kişi var. Fakat inanıyorum ki böylesine önemli bir fırsatı kendileri de tepmek istemeyeceklerdir. O’nların da yüzde 30’unu almayı kabul edeceklerini düşünüyorum’’ dedi. Bu açıklamaların ardından Turhan Restaurant’ın birbirinden lezzetli yemekleriyle oruçlarını açan basın mensupları, ev sahipliği yapan Bülen Turhan ve Turhan Restaurant’ın işletmecileri Barbaros-Bahattin Turhan’a teşekkür ettiler.
Bölgemizin yerel basın mensupları Gebzespor’un iftar yemeğinde bir araya geldi. Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği, Gebze’nin nezih mekanlarından Turhan Restaurant’ta gerçekleşti. Birlik ve beraberlik yemeğinde, Gebzespor’un 1 Trilyon 400 Bin TL borcunun silindiğini açıklayan Bülent Turhan, kulübün borçlarını bitirme konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Gebzespor; birlik ve beraberlik iftarında bölgemizin yerel basın mensuplarını buluşturdu. Barbaros Turhan ve Bahattin Turhan’ın işletmeciliğini yaptığı Turhan Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine bölge basınının ilgisi yoğun olurken, gazeteciler son derece güzel ve sıcak bir ortamda oruçlarını açtılar. Gebzespor’un başarılı yöneticilerinden Bülent Turhan’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Başkanvekili Serap Çakır, yöneticilerden Furkan Çakır, Mustafa Turhan, Sezai İri ile yeni dönem yöneticilerinden Yavuz Dinç, Şener Çelikkaleli, Zengin Özgenen katıldı. Öte yandan GTO Yönetim Kurulu üyesi Adem Yıldırım’ın da yeni yönetimde yer alacağı öğrenildi.

24 KİŞİNİN ALACAĞI KALMADI

İftar öncesinde yemeğe katılan tüm gazetecilere teşekkür eden Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, basın mensuplarına bir de müjde verdi. Gebzespor’un tamı tamına 1 Triyon 400 Bin TL borcunun silindiğini açıklayan Turhan, ‘’Zamanla kulübümüzün borcunu sıfırlayacağız’’ dedi. Gebzespor’dan alacaklı olan 62 kişiden 24’ünün yüzde 30’larının ödendiğini kaydeden Turhan, 38 kişinin kaldığını söyledi.

TURHAN: BORÇLARI SIFIRLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM

Öte yandan kalan 38 kişiden ismi açıklanmayan 5-6 kişinin yüzde 30’ları kabul etmekte kararsız olduğu öğrenildi. Turhan, ‘’Alacaklarının tamamını almak isteyen birkaç kişi var. Fakat inanıyorum ki böylesine önemli bir fırsatı kendileri de tepmek istemeyeceklerdir. O’nların da yüzde 30’unu almayı kabul edeceklerini düşünüyorum’’ dedi. Bu açıklamaların ardından Turhan Restaurant’ın birbirinden lezzetli yemekleriyle oruçlarını açan basın mensupları, ev sahipliği yapan Bülen Turhan ve Turhan Restaurant’ın işletmecileri Barbaros-Bahattin Turhan’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.