ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Kocaeli 19.04.2018 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da erken seçim değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmede, “Alınan erken seçim kararının Ülkemizin geleceği için hayırlı ve bereketli kapılar açacağına inanıyorum.” diyerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; “gerek Suriye'de yürüttüğümüz sınır ötesi operasyonlar, gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler, Türkiye'nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir. Ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş giderek aciliyet kesbetmeye başlamıştır.” ÜLKEMİZİN ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR BOZULACAK Yılmaz, “Alınan erken seçim kararının Ülkemizin geleceği için hayırlı ve bereketli kapılar açacağına inanıyorum. Milletimizin teveccühüyle daha güçlü ve istikrarlı bir siyasi irade sahibi olacak Türkiye’miz; bölgede ve ülkemiz üzerinde oynanan siyasi, askeri ve ekonomik oyunları bozacaktır. Her daim olduğu gibi Milli İradeden aldığı güçle Milletimize hizmet üreten ve ümit vaad eden Ak Partimiz seçime hazırdır. Vakit, Güçlü ve Büyük Türkiye yürüyüşünün devamı için seçim vaktidir. Hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da erken seçim değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmede, “Alınan erken seçim kararının Ülkemizin geleceği için hayırlı ve bereketli kapılar açacağına inanıyorum.” diyerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; “gerek Suriye'de yürüttüğümüz sınır ötesi operasyonlar, gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler, Türkiye'nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir. Ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş giderek aciliyet kesbetmeye başlamıştır.”

ÜLKEMİZİN ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR BOZULACAK

Yılmaz, “Alınan erken seçim kararının Ülkemizin geleceği için hayırlı ve bereketli kapılar açacağına inanıyorum. Milletimizin teveccühüyle daha güçlü ve istikrarlı bir siyasi irade sahibi olacak Türkiye’miz; bölgede ve ülkemiz üzerinde oynanan siyasi, askeri ve ekonomik oyunları bozacaktır. Her daim olduğu gibi Milli İradeden aldığı güçle Milletimize hizmet üreten ve ümit vaad eden Ak Partimiz seçime hazırdır. Vakit, Güçlü ve Büyük Türkiye yürüyüşünün devamı için seçim vaktidir. Hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.