GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ülkücülerden ‘Barış Pınarı’ duası

Gebze 11.10.2019 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücülerden ‘Barış Pınarı’ duası

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nca gerçekleştirilen programda, Gebzeli ülkücüler Barış Pınarı Harekatı'nı başlatan kahraman ordumuz için Fetih Suresi okudu. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı anlamlı bir organizasyona imza attı. Kahraman Türk ordusunun dün başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda, askerlerimiz için Fetih Suresi okundu ve dualar edildi. Gerçekleşen programa Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Gebze ilçe yöneticileri ve çok sayıda ocak üyesi katılım gösterdi. Okunan Fetih Suresi'nin ardından, eller semaya askerlerimiz için kalktı. ALLAH ORDMUZA KOLAYLIK VERSİN Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı şunları dile getirdi; "Allah ordumuza kolaylık versin. Onlar orada olmasa bizler de buralarda olmayacaktık. Allah ayaklarına taş değdirmeden annelerine, evlatlarına, kardeşlerine kavuşturmayı nasip etsin. Bugün burada bizlerle olan değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah ordumuzu muaffak etsin, yar ve yardımcıları olsun." MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ise, "Ordumuza Allah kolaylık versin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizler de ocağımızda bulunmaktan şeref duyuyoruz" dedi. Kural akabinde Barış Pınarı Harekatı'na değinerek yürütülen oprerasyonun ne denli önemli olduğunu dile getirdi. Program çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nca gerçekleştirilen programda, Gebzeli ülkücüler Barış Pınarı Harekatı'nı başlatan kahraman ordumuz için Fetih Suresi okudu. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı anlamlı bir organizasyona imza attı. Kahraman Türk ordusunun dün başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda, askerlerimiz için Fetih Suresi okundu ve dualar edildi. Gerçekleşen programa Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Gebze ilçe yöneticileri ve çok sayıda ocak üyesi katılım gösterdi. Okunan Fetih Suresi'nin ardından, eller semaya askerlerimiz için kalktı.

ALLAH ORDMUZA KOLAYLIK VERSİN

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Talip Turanlı şunları dile getirdi; "Allah ordumuza kolaylık versin. Onlar orada olmasa bizler de buralarda olmayacaktık. Allah ayaklarına taş değdirmeden annelerine, evlatlarına, kardeşlerine kavuşturmayı nasip etsin. Bugün burada bizlerle olan değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah ordumuzu muaffak etsin, yar ve yardımcıları olsun." MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ise, "Ordumuza Allah kolaylık versin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizler de ocağımızda bulunmaktan şeref duyuyoruz" dedi. Kural akabinde Barış Pınarı Harekatı'na değinerek yürütülen oprerasyonun ne denli önemli olduğunu dile getirdi. Program çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.