Ünlü,"Çatışmaya değil, uzlaşmaya ihtiyacımız var"

Kocaeli 15.11.2017 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü,"Çatışmaya değil, uzlaşmaya ihtiyacımız var"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında ülke ve il gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Muhtar buluşmalarının devam ettiğini söyleyen Ünlü, “Muhtarları genel başkanla buluşturmak hedefimiz. Cuma akşamı Derince de 40x40 programı olacak. Seçim varmış gibi yerinde ziyaretlerimiz gerçekleşecek. Neden MHP neden Bahçeli sorularımızı cevaplandıracağız. Yerli otomobile ilgili çağrımızı yinelemeye devam ediyorum. Herkese bu konuda çağrı yapıyorum. Önümüzdeki il başkanları toplantısı gündemi bu konu üzerine olacak” dedi. Ünlü, Mustafa Leblebicioğlu’nun Esnaf Komisyonu Başkanı olarak atandığını söyledi.  ÇATIŞMA DEĞİL İFTİRA MHP’nin ilimizde faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının kongreleri ve atamalarına müdahil olup olmadıkları sorusunu cevaplatan Ünlü, “Sözü geçen STK’lar kendine münhasır çalışma sistemi olan kurumlar. Ülkü Ocakları’ndaki değişim bir bayrak yarışıdır. Türk Eğitim Sen’de çok değerli öğretmenlerimizin olduğu bir sendikadır. Türk Eğitim Sen’de tek adaylı bir kongre yapılmıştır. MHP İl Başkanlığı ikinci adayın kongrede bir sıkıntı olmaması anlamında arkadaşlara gerekli uyarı yapmıştır ve kongrenin tek listeli olması sağlanmıştır. Yapmamız gereken budur. Bugün çatışmaya değil, uzlaşmaya ihtiyacımız var. MHP’nin kendine bağlı olan kurumlarla ilgili görüşü de bu yöndedir” dedi. 
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında ülke ve il gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Muhtar buluşmalarının devam ettiğini söyleyen Ünlü, “Muhtarları genel başkanla buluşturmak hedefimiz. Cuma akşamı Derince de 40x40 programı olacak. Seçim varmış gibi yerinde ziyaretlerimiz gerçekleşecek. Neden MHP neden Bahçeli sorularımızı cevaplandıracağız. Yerli otomobile ilgili çağrımızı yinelemeye devam ediyorum. Herkese bu konuda çağrı yapıyorum. Önümüzdeki il başkanları toplantısı gündemi bu konu üzerine olacak” dedi. Ünlü, Mustafa Leblebicioğlu’nun Esnaf Komisyonu Başkanı olarak atandığını söyledi. 

ÇATIŞMA DEĞİL İFTİRA

MHP’nin ilimizde faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının kongreleri ve atamalarına müdahil olup olmadıkları sorusunu cevaplatan Ünlü, “Sözü geçen STK’lar kendine münhasır çalışma sistemi olan kurumlar. Ülkü Ocakları’ndaki değişim bir bayrak yarışıdır. Türk Eğitim Sen’de çok değerli öğretmenlerimizin olduğu bir sendikadır. Türk Eğitim Sen’de tek adaylı bir kongre yapılmıştır. MHP İl Başkanlığı ikinci adayın kongrede bir sıkıntı olmaması anlamında arkadaşlara gerekli uyarı yapmıştır ve kongrenin tek listeli olması sağlanmıştır. Yapmamız gereken budur. Bugün çatışmaya değil, uzlaşmaya ihtiyacımız var. MHP’nin kendine bağlı olan kurumlarla ilgili görüşü de bu yöndedir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.