Ünlü: “Gücümüzü herkes gördü”

Kocaeli 11.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü: “Gücümüzü herkes gördü”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’da düzenlenen Kerkük Sevdalıları programının akşamında Amerika’nın süresiz vizeleri kaldırmasının manidar olduğunu söyledi. MHP’nin 8 Ekim Pazar Günü Ankara’da düzenlediği Kerkük Sevdalıları programı sonrasında, o günün gecesinde ABD’nin süresiz vizeleri kaldırması arasında bağ olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “O gece çok coşkulu bir gece idi. Devlet Bahçeli Ülkücü Hareketin, Türk milletinin hayalini anlattı. Musul ve Kerkük’ün yeri ve zamanı geldiğin de sıkıntılar doğduğunda sorumlusunun biz olacağını tüm dünyaya bahsetti” dedi. AMERİKA RAHATSIZ OLDU Devlet Bahçeli’nin Turan Ülküsü ve Kızılelma’dan bahsetmesinin küresel güçleri rahatsız ettiğini vurgulayan Ünlü, “O programda Türk milletinin büyük hedeflerinden bahsedildi. Tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak derken, Turan ve Kızılelma ülküsü ile gerekli yerlere mesaj verildi. Türk ordusunun, Türk milletinin yanında dimdik duran Türk milliyetçilerinin gücü görüldü, akşamında hemen küresel güçlerin başındaki Amerikan’dan cevap geldi vizeler kaldırıldı” diye konuştu. BÜYÜK BİR DEVLETİZ Cumhurbaşkanlığı sistemine geçen Türkiye’nin bundan doğan gücünü kullanarak ve büyük devlet olmanın getirdiği sorumlulukla Amerika’ya karşı vizeleri kapattığını ifade eden Ünlü, “Amerika’nın vize operasyonuna karşı bu yapıldı. Bu büyük devlet olmanın özelliğidir. Türkiye Cumhuriyeti bu coğrafyada büyük bir devlettir. Türk askeri İdlib’e girecek, Afrin’e geçmesi gerekiyorsa geçecektir” şeklinde konuştu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’da düzenlenen Kerkük Sevdalıları programının akşamında Amerika’nın süresiz vizeleri kaldırmasının manidar olduğunu söyledi. MHP’nin 8 Ekim Pazar Günü Ankara’da düzenlediği Kerkük Sevdalıları programı sonrasında, o günün gecesinde ABD’nin süresiz vizeleri kaldırması arasında bağ olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “O gece çok coşkulu bir gece idi. Devlet Bahçeli Ülkücü Hareketin, Türk milletinin hayalini anlattı. Musul ve Kerkük’ün yeri ve zamanı geldiğin de sıkıntılar doğduğunda sorumlusunun biz olacağını tüm dünyaya bahsetti” dedi.

AMERİKA RAHATSIZ OLDU

Devlet Bahçeli’nin Turan Ülküsü ve Kızılelma’dan bahsetmesinin küresel güçleri rahatsız ettiğini vurgulayan Ünlü, “O programda Türk milletinin büyük hedeflerinden bahsedildi. Tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak derken, Turan ve Kızılelma ülküsü ile gerekli yerlere mesaj verildi. Türk ordusunun, Türk milletinin yanında dimdik duran Türk milliyetçilerinin gücü görüldü, akşamında hemen küresel güçlerin başındaki Amerikan’dan cevap geldi vizeler kaldırıldı” diye konuştu.

BÜYÜK BİR DEVLETİZ

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçen Türkiye’nin bundan doğan gücünü kullanarak ve büyük devlet olmanın getirdiği sorumlulukla Amerika’ya karşı vizeleri kapattığını ifade eden Ünlü, “Amerika’nın vize operasyonuna karşı bu yapıldı. Bu büyük devlet olmanın özelliğidir. Türkiye Cumhuriyeti bu coğrafyada büyük bir devlettir. Türk askeri İdlib’e girecek, Afrin’e geçmesi gerekiyorsa geçecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.