Üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lılar öldürüldü

13.05.2017 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lılar öldürüldü

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Güvendağı üs bölgesine sızmak isteyen 7 PKK'lı terörist öldürüldü. PKK'lılardan 1'i çatışmada, 6'sı ise düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildi. .

Türkiye'nın Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, dün saat 23.00 sıralarında bir grup terörist, Irak tarafından Güvendağı Üs Bölgesine sızmak istedi. Nöbetteki askerlerin teröristleri farkt etmesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirilirken, 6 PKK'lı ise kaçmaya çalıştı. Sürdürülen takip sonucu teröristlerin bulunduğu bölgenin koordinatları verilerek hava operasyonu düzenlendi. Düzenlenen hava operasyonunda ise kaçmaya çalışan 6 PKK'lı terörist de vurularak etkisiz hale getirildi. 166 TERÖRİST ETKİSİ HALE GETİRİLDİ Irak'ın kuzeyinden Hakkari Çukurca'daki Güven Dağı üs bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarına hava harekatı düzenlendi. Harekat sonucu 7 terörist etkisiz hale getirilirken yılbaşından bu yana Hakkari ve çevresinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 166'ya ulaştı. Bölgedeki operasyonlar sürüyor..
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Güvendağı üs bölgesine sızmak isteyen 7 PKK'lı terörist öldürüldü. PKK'lılardan 1'i çatışmada, 6'sı ise düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildi. .

Türkiye'nın Irak sınırında bulunan  İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, dün saat 23.00 sıralarında bir grup terörist, Irak tarafından  Üs Bölgesine sızmak istedi.

Nöbetteki askerlerin teröristleri farkt etmesi üzerine çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirilirken, 6 'lı ise kaçmaya çalıştı.

Sürdürülen takip sonucu teröristlerin bulunduğu bölgenin koordinatları verilerek hava operasyonu düzenlendi.

Düzenlenen hava operasyonunda ise kaçmaya çalışan 6 PKK'lı terörist de vurularak etkisiz hale getirildi.

166 TERÖRİST ETKİSİ HALE GETİRİLDİ
Irak'ın kuzeyinden Hakkari Çukurca'daki Güven Dağı üs bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarına hava harekatı düzenlendi. Harekat sonucu 7 terörist etkisiz hale getirilirken yılbaşından bu yana Hakkari ve çevresinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 166'ya ulaştı.

Bölgedeki operasyonlar sürüyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.