Vakıf İşbaşında!

Gebze 21.02.2018 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vakıf İşbaşında!

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı adına Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner’i ziyaret ettiler.

Ziyaret programı çerçevesinde Güner, kendisini ziyaret eden Görgün ve Çiler’i tesislerini gezdirerek bilgi aktarımında bulundu. Güner vakıf yönetim kuruluna yaptığı bilgilendirme sunumunda, Türkiye'de 1990 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, istikrarlı bir şekilde her yıl büyümeyi sürdürdüklerini ve son yıllarda çok sayıda yatırıma imza attıklarını kaydetti. Üretimlerini Dilovası, Sultanbeyli, Bilecik, Adapazarı ve Tuzla'daki üretim tesislerinde 70 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 150 bin metrekarelik alanda sürdürdüklerini ifade eden Güner, idari ve teknik kadroların yanı sıra dünya çapındaki uygulama ekipleriyle 2 binin üzerinde kişiyi istihdam ettiklerini aktardı.  İNOVASYONUN KATKISI BÜYÜK Güner, "Yaptığımız yatırımlar sayesinde çözümlerimizi artık entegre olarak sunabiliyoruz. Bu durum bizi dünyada bu alanda çok önemli bir noktaya taşıdı. Bugün itibariyle sadece sunduğumuz çözümleri değil, üretim altyapımızı ve kullandığımız bize özgü teknolojilerimizi de ihraç etmeyi konuşuyoruz. Rusya'da, Suudi Arabistan 'da, Afrika ülkelerinde önemli görüşmelerimiz var. Sakarya'da yeni bir yapısal çelik üretim tesisi kurduk ve bu alanda bize çok önemli bir rekabet avantajı sağlayacağını düşündüğümüz Hollanda menşeli tam otomatik yapısal çelik üretim hattını devreye aldık. Böylece mevcut üretim hatlarımızın da entegrasyonu ile büyük ölçekli ve çok katlı yapıları Türkiye'de gerçekleştirebilecek bir üretim altyapısına kavuştuk. Artık ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı kendi tesislerimizde üretmiş oluyoruz. Tuzla'da üretim tesisinde kapı ve pencere profili üretimlerini gerçekleştiriyoruz. Sultanbeyli'deki üretim tesisimizde ise EPS hattı çalışmalarını tamamlayarak üretime geçmesini sağladık. Bu sayede uzun yıllardır üretimini sürdürdüğümüz sandviç ve kompozit panellerin izolasyon malzemesini de kendi tesislerimizde üretiyoruz. Böylece üretimlerimizi entegre bir şekilde sürdürür duruma geldik."  Orhan Güner, yıllar geride kaldıkça katlanarak büyüdüklerinin, bu büyüme grafiğinde inovasyonun katkısının büyük olduğunu vurguladı.  
Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı adına Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner’i ziyaret ettiler.

Ziyaret programı çerçevesinde Güner, kendisini ziyaret eden Görgün ve Çiler’i tesislerini gezdirerek bilgi aktarımında bulundu. Güner vakıf yönetim kuruluna yaptığı bilgilendirme sunumunda, Türkiye'de 1990 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, istikrarlı bir şekilde her yıl büyümeyi sürdürdüklerini ve son yıllarda çok sayıda yatırıma imza attıklarını kaydetti. Üretimlerini Dilovası, Sultanbeyli, Bilecik, Adapazarı ve Tuzla'daki üretim tesislerinde 70 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 150 bin metrekarelik alanda sürdürdüklerini ifade eden Güner, idari ve teknik kadroların yanı sıra dünya çapındaki uygulama ekipleriyle 2 binin üzerinde kişiyi istihdam ettiklerini aktardı. 

İNOVASYONUN KATKISI BÜYÜK

Güner, "Yaptığımız yatırımlar sayesinde çözümlerimizi artık entegre olarak sunabiliyoruz. Bu durum bizi dünyada bu alanda çok önemli bir noktaya taşıdı. Bugün itibariyle sadece sunduğumuz çözümleri değil, üretim altyapımızı ve kullandığımız bize özgü teknolojilerimizi de ihraç etmeyi konuşuyoruz. Rusya'da, Suudi Arabistan 'da, Afrika ülkelerinde önemli görüşmelerimiz var. Sakarya'da yeni bir yapısal çelik üretim tesisi kurduk ve bu alanda bize çok önemli bir rekabet avantajı sağlayacağını düşündüğümüz Hollanda menşeli tam otomatik yapısal çelik üretim hattını devreye aldık. Böylece mevcut üretim hatlarımızın da entegrasyonu ile büyük ölçekli ve çok katlı yapıları Türkiye'de gerçekleştirebilecek bir üretim altyapısına kavuştuk. Artık ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı kendi tesislerimizde üretmiş oluyoruz. Tuzla'da üretim tesisinde kapı ve pencere profili üretimlerini gerçekleştiriyoruz. Sultanbeyli'deki üretim tesisimizde ise EPS hattı çalışmalarını tamamlayarak üretime geçmesini sağladık. Bu sayede uzun yıllardır üretimini sürdürdüğümüz sandviç ve kompozit panellerin izolasyon malzemesini de kendi tesislerimizde üretiyoruz. Böylece üretimlerimizi entegre bir şekilde sürdürür duruma geldik."  Orhan Güner, yıllar geride kaldıkça katlanarak büyüdüklerinin, bu büyüme grafiğinde inovasyonun katkısının büyük olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.