GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vali Aksoy, “Amacımız nitelikli eleman yetiştirmek”

Dilovası 28.02.2020 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, “Amacımız nitelikli eleman yetiştirmek”

Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak atölye binasına ait protokol imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Vali Aksoy, eğitime 100 destek kampanyası kapsamında sanayicilerin nitelikle eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz protokol her iki tarafa da hayırlı olsun. Meslek liselerimizde amacımız nitelikli eleman yetiştirmek” dedi. Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak atölye binasına ait protokol imza töreni gerçekleştirildi. Eğitime 100 destek kampanyası kapsamında, Dilovası’nda eğitim öğretime devam eden Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası üzerine Kocaeli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından sanayicilerin nitelikle eleman ihtiyacını karşılamak üzere yapılarak, hibe edilecek olan atölye binasına ait protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. “NİTELİKTEKİ İNSANLARI YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmada; “Meslek Liselerimizin temel amacı iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirmektir. Meslek Liselerimizin iş dünyası ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmesini özellikle arzu ediyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgelerimizle, gerekse sanayi kuruluşlarımızla bu tür protokoller yapıyoruz. Karşılıklı olarak birbirlerini destekleme amaçlı işbirliğini öngörüyoruz. Sizin sanayi sektörü olarak ihtiyaç duyduğunuz hangi alanlar varsa biz bu meslek liselerimizde o alanları açıp, o nitelikteki insanları yetiştirmek için çalışmalar yapacağız. Karşılıklı işbirliği içerisinde sizlerin açılmasını istediğiniz alanlarla ilgili taleplerinizi, önerilerinizi de alarak, bu noktada önemli bir çalışmayı da hayata geçirmiş, meslek liselerimizi daha güçlü bir hale getirmiş olacağız.” diyen Vali Aksoy, eğitime desteklerinden dolayı Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası içerisinde yapılacak olan atölye binasına ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar.

Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak atölye binasına ait protokol imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Vali Aksoy, eğitime 100 destek kampanyası kapsamında sanayicilerin nitelikle eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz protokol her iki tarafa da hayırlı olsun. Meslek liselerimizde amacımız nitelikli eleman yetiştirmek” dedi.

Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak atölye binasına ait protokol imza töreni gerçekleştirildi. Eğitime 100 destek kampanyası kapsamında, Dilovası’nda eğitim öğretime devam eden Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası üzerine Kocaeli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından sanayicilerin nitelikle eleman ihtiyacını karşılamak üzere yapılarak, hibe edilecek olan atölye binasına ait protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“NİTELİKTEKİ İNSANLARI YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmada; “Meslek Liselerimizin temel amacı iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirmektir. Meslek Liselerimizin iş dünyası ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmesini özellikle arzu ediyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgelerimizle, gerekse sanayi kuruluşlarımızla bu tür protokoller yapıyoruz. Karşılıklı olarak birbirlerini destekleme amaçlı işbirliğini öngörüyoruz. Sizin sanayi sektörü olarak ihtiyaç duyduğunuz hangi alanlar varsa biz bu meslek liselerimizde o alanları açıp, o nitelikteki insanları yetiştirmek için çalışmalar yapacağız. Karşılıklı işbirliği içerisinde sizlerin açılmasını istediğiniz alanlarla ilgili taleplerinizi, önerilerinizi de alarak, bu noktada önemli bir çalışmayı da hayata geçirmiş, meslek liselerimizi daha güçlü bir hale getirmiş olacağız.” diyen Vali Aksoy, eğitime desteklerinden dolayı Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri, Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası içerisinde yapılacak olan atölye binasına ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.