GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vali Yavuz İŞ-KUR ve SGK’dan brifinglerini aldı

Kocaeli 07.07.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz İŞ-KUR ve SGK’dan brifinglerini aldı

Kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam eden Vali Seddar Yavuz, Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve SGK İl Müdürü Nurettin Nacar’dan brifing aldı. Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk brifing SGK İl Müdürü Nurettin Nacar tarafından verildi. Müdür Nacar; kurumun kadro ve personel, bina, lojman diğer sosyal ve yardımcı tesisler, araç-makine ve teçhizat durumları, İlimizde halen fili olarak çalışan ve emekliler ile ilgili yapılan iş ve işlemler ile ilgili Vali Yavuz’a kapsamlı brifing de bulundu. KURUMUN SORUNLARI HAKKINDA KAPSAMLI BRİFİNG VERDİ Nacar’ın ardından brifing veren Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürü Ulvi Yılmaz ise; kurumun personel durumu, kayıtlı iş isteyen ve işe yerleştirilenler, işsizlik başvuruları ve ödemeleri, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri, kurum tarafından açılan meslek edindirme kursları, idari para cezalarına ilişkin yapılan işlemler, sendikal faaliyetler, kuruma gelen başvurular (alo 170 ve CİMER), kurumun sorunları hakkında Vali Yavuz’a kapsamlı brifing verdi.

Kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam eden Vali Seddar Yavuz, Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve SGK İl Müdürü Nurettin Nacar’dan brifing aldı. Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk brifing SGK İl Müdürü Nurettin Nacar tarafından verildi. Müdür Nacar; kurumun kadro ve personel, bina, lojman diğer sosyal ve yardımcı tesisler, araç-makine ve teçhizat durumları, İlimizde halen fili olarak çalışan ve emekliler ile ilgili yapılan iş ve işlemler ile ilgili Vali Yavuz’a kapsamlı brifing de bulundu.

KURUMUN SORUNLARI HAKKINDA KAPSAMLI BRİFİNG VERDİ

Nacar’ın ardından brifing veren Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürü Ulvi Yılmaz ise; kurumun personel durumu, kayıtlı iş isteyen ve işe yerleştirilenler, işsizlik başvuruları ve ödemeleri, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri, kurum tarafından açılan meslek edindirme kursları, idari para cezalarına ilişkin yapılan işlemler, sendikal faaliyetler, kuruma gelen başvurular (alo 170 ve CİMER), kurumun sorunları hakkında Vali Yavuz’a kapsamlı brifing verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.