VATANDAŞ PROJE BEKLİYOR!

Kocaeli 25.01.2019 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

VATANDAŞ PROJE BEKLİYOR!

Belediye Başkan Adaylarının seçim beyannameleri merak ediliyor

Kocaeli ve İlçelerinde gelecek 5 yıl için yetki isteyen Belediye Başkan Adaylarından vatandaşlar projelerini açıklamalarını istiyor. Bu dönem hazırlanacak projeler Kocaeli’nin 2023 vizyonunu da şekillendirecek. Kocaeli ve İlçelerinde hemen hemen bütün siyasi Partiler Belediye Başkan Adaylarını ilan ettiler. Saha çalışmalarına başlayan Adaylardan halkın beklentisi ise projelerin yer aldığı seçim beyannamelerinin duyurulması. Kapı kapı gezerek oy isteyen Belediye Başkanları,, bu ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isteyerek, önümüzde ki 5 yıl için yetki bekliyor. Ancak şu ana kadar hiçbir parti, aday oldukları ilçelere dair seçim beyannamelerini ve projelerini hazırlamış değil. Bu durum vatandaşlarda beklentiye yol açtı. SEÇİM BEYENNAMELERİ ÇIKLANMALI AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı ve CHP ile İyi Parti’nin içerisinde yer aldığı Millet İttifakı adayları seçim sahasında çalışmalarını sürdürürken, seçimin güçlü partilerinden Saadet Partisi de Pazar günü Adaylarını açıklayarak sahaya inecek. Başta Kocaeli Büyükşehir Adayları olmak üzere İlçelerde çalışma yürüten Belediye başkan Adaylarından beklenti projelerinin açıklanması. Önümüzde ki 5 yıl için yetki isteyen Belediye Başkan Adayları, her fırsatta seçim beyannamelerinin hazırlandığını ifade ediyor. Ancak ortada henüz Seçim Beyannamesi ve proje yok. Vatandaşlar, Belediye Başkan Adaylarından heybelerinin dolu bir şekilde karşılarına gelmelerini istiyor. YÖNETİM TARZI DEĞİL, PROJELERLE GELİN Seçim Beyannameleri Kocaeli’nin 2023 gelecek vizyonu açısından büyük önem taşıyor. Bu dönem açıklanacak ve hayata geçirilmesi muhtemel projeler 2023 Kocaeli’sini şekillendirecek. Partiler bu konuda titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek Şubat ayını işaret ediyor. Vatandaşlar, adaylardan yönetim tarzlarının nasıl olacağından ziyade projelerini anlatmalarını bekliyor.
Belediye Başkan Adaylarının seçim beyannameleri merak ediliyor

Kocaeli ve İlçelerinde gelecek 5 yıl için yetki isteyen Belediye Başkan Adaylarından vatandaşlar projelerini açıklamalarını istiyor. Bu dönem hazırlanacak projeler Kocaeli’nin 2023 vizyonunu da şekillendirecek.

Kocaeli ve İlçelerinde hemen hemen bütün siyasi Partiler Belediye Başkan Adaylarını ilan ettiler. Saha çalışmalarına başlayan Adaylardan halkın beklentisi ise projelerin yer aldığı seçim beyannamelerinin duyurulması. Kapı kapı gezerek oy isteyen Belediye Başkanları,, bu ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isteyerek, önümüzde ki 5 yıl için yetki bekliyor. Ancak şu ana kadar hiçbir parti, aday oldukları ilçelere dair seçim beyannamelerini ve projelerini hazırlamış değil. Bu durum vatandaşlarda beklentiye yol açtı.

SEÇİM BEYENNAMELERİ ÇIKLANMALI

AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı ve CHP ile İyi Parti’nin içerisinde yer aldığı Millet İttifakı adayları seçim sahasında çalışmalarını sürdürürken, seçimin güçlü partilerinden Saadet Partisi de Pazar günü Adaylarını açıklayarak sahaya inecek. Başta Kocaeli Büyükşehir Adayları olmak üzere İlçelerde çalışma yürüten Belediye başkan Adaylarından beklenti projelerinin açıklanması. Önümüzde ki 5 yıl için yetki isteyen Belediye Başkan Adayları, her fırsatta seçim beyannamelerinin hazırlandığını ifade ediyor. Ancak ortada henüz Seçim Beyannamesi ve proje yok. Vatandaşlar, Belediye Başkan Adaylarından heybelerinin dolu bir şekilde karşılarına gelmelerini istiyor.

YÖNETİM TARZI DEĞİL, PROJELERLE GELİN

Seçim Beyannameleri Kocaeli’nin 2023 gelecek vizyonu açısından büyük önem taşıyor. Bu dönem açıklanacak ve hayata geçirilmesi muhtemel projeler 2023 Kocaeli’sini şekillendirecek. Partiler bu konuda titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek Şubat ayını işaret ediyor. Vatandaşlar, adaylardan yönetim tarzlarının nasıl olacağından ziyade projelerini anlatmalarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.