Vatandaşlardan Erdoğan’a teşekkür

29.05.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaşlardan Erdoğan’a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni normalleşme sürecine yaptığı açıklamalar ve bir çok yasağın kaldırılması konusundaki sözleri vatandaştan olumlu not aldı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere yetkililerin salgın dönemini oldukça profesyonel yönettiklerini söylediler. Vatandaşlar, “diğer ülkelere kıyasla can kaybımız ve vaka sayımız çok altlarda. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Hükümet iyi bir sınav verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ederiz. Alınan kararlar sağlık adına alındı. Rehavete kapılmadan yaşam devam edecek” yorumunu yaptılar. ÜLKE OLARAK KENETLENDİK Vatandaşlar, “Normalleşmeye yönelik adımlar oldukça yerinde. Haklarını teslim etmemiz lazım, Erdoğan ve Sağlık bakanlığı iyi bir sınav verdiler. Hep birlikte salgına karşın bir aşamaya gelmeyi başardık.  Ülke olarak kenetlendik. Bunu devam ettirmeliyiz. Emeklerin devamını getirmeliyiz. 1 Haziran sonrasında güzel bir ülke bizi bekliyor” dediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni normalleşme sürecine yaptığı açıklamalar ve bir çok yasağın kaldırılması konusundaki sözleri vatandaştan olumlu not aldı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere yetkililerin salgın dönemini oldukça profesyonel yönettiklerini söylediler. Vatandaşlar, “diğer ülkelere kıyasla can kaybımız ve vaka sayımız çok altlarda. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Hükümet iyi bir sınav verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ederiz. Alınan kararlar sağlık adına alındı. Rehavete kapılmadan yaşam devam edecek” yorumunu yaptılar.

ÜLKE OLARAK KENETLENDİK

Vatandaşlar, “Normalleşmeye yönelik adımlar oldukça yerinde. Haklarını teslim etmemiz lazım, Erdoğan ve Sağlık bakanlığı iyi bir sınav verdiler. Hep birlikte salgına karşın bir aşamaya gelmeyi başardık.  Ülke olarak kenetlendik. Bunu devam ettirmeliyiz. Emeklerin devamını getirmeliyiz. 1 Haziran sonrasında güzel bir ülke bizi bekliyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.