GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vatandaştan ‘karanlıkta yaşıyoruz’ iddiası

Gebze 27.10.2020 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Vatandaştan ‘karanlıkta yaşıyoruz’ iddiası

Gebzeli bir vatandaş Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in elektrik üreminde iyiye gidiliyor paylaşımını ‘Gebze karanlıkta’ diyerek eleştirdi. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in sosyal medya hesabından yaptığı, “Eylül’de enerjimiz yine çok yüksekti. High voltage sign Toplam üretimimiz 226.917 GWh’i, kurulu gücümüz ise 93.207 MW’i buldu. Hem üretim hem de kurulu gücümüzdeki yerli ve yenilenebilir enerji payı da yüzde 60’ı aştı” paylaşımına tepki gösteren Gebzeli bir vatandaş Gebze’de çoğu yerin karanlıkta olduğunu iddia ederek eleştirdi. “Neyin reklamını yapıyorsunuz?” Sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Dönmez’in yaptığı paylaşıma cevap veren vatandaş, “Gebze Kirazpınar Mahallesi, TOKİ konutlarına 5 tane aydınlatma lambası taktıramadınız. Neyin reklamını yapıyorsunuz? Bir gece Gebze’ye gelin şehir merkezi dahil bir çok yerde vatandaş karanlıkta yaşıyor. Siz hikaye yazmaya devam edin.” ifadelerini kullanarak yetkililerden bu sorunu bir an önce çözmelerini istedi.

Gebzeli bir vatandaş Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in elektrik üreminde iyiye gidiliyor paylaşımını ‘Gebze karanlıkta’ diyerek eleştirdi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in sosyal medya hesabından yaptığı, “Eylül’de enerjimiz yine çok yüksekti. High voltage sign Toplam üretimimiz 226.917 GWh’i, kurulu gücümüz ise 93.207 MW’i buldu. Hem üretim hem de kurulu gücümüzdeki yerli ve yenilenebilir enerji payı da yüzde 60’ı aştı” paylaşımına tepki gösteren Gebzeli bir vatandaş Gebze’de çoğu yerin karanlıkta olduğunu iddia ederek eleştirdi.

“Neyin reklamını yapıyorsunuz?”

Sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Dönmez’in yaptığı paylaşıma cevap veren vatandaş, “Gebze Kirazpınar Mahallesi, TOKİ konutlarına 5 tane aydınlatma lambası taktıramadınız. Neyin reklamını yapıyorsunuz? Bir gece Gebze’ye gelin şehir merkezi dahil bir çok yerde vatandaş karanlıkta yaşıyor. Siz hikaye yazmaya devam edin.” ifadelerini kullanarak yetkililerden bu sorunu bir an önce çözmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.