Vazgeçmek yok!

Spor 21.03.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vazgeçmek yok!

Şampiyonluk yolunda zirvenin 8 puan uzağına düşen Darıca G.B ayağa kalkmak istiyor. 7 hafta gibi uzun bir süre olduğunu göz önünde bulunduran sarı yeşilliler, tüm maçlarını kazanarak liderin takılmasını bekleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü oynanacak olan Orhangazispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Zirvenin 8 puan uzağına düşen sarı yeşilliler, kalan 7 haftadan 21 puan çıkararak lider Afyonspor’un takılmasını bekleyecek. Oyuncularıyla toplantı yaparak hiçbir şeyin bitmediğini ve bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirten Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Orhangazispor maçını işaret ederek, taraftarlarının önünde yeni bir galibiyet serisi başlatabileceklerini söyledi. OYNAYANLAR REJENERASYON YAPTI Cumartesi günü oynanacak olan maçın hazırlıklarına start veren sarı yeşillilerde Denizli maçında ilk 11’de şans bulan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular yaklaşık 1 buçuk saat süren bir antrenman gerçekleştirdiler. Darıca Gençlerbirliği takımı, Orhangazispor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün devam edecek.
Şampiyonluk yolunda zirvenin 8 puan uzağına düşen Darıca G.B ayağa kalkmak istiyor. 7 hafta gibi uzun bir süre olduğunu göz önünde bulunduran sarı yeşilliler, tüm maçlarını kazanarak liderin takılmasını bekleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü oynanacak olan Orhangazispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Zirvenin 8 puan uzağına düşen sarı yeşilliler, kalan 7 haftadan 21 puan çıkararak lider Afyonspor’un takılmasını bekleyecek. Oyuncularıyla toplantı yaparak hiçbir şeyin bitmediğini ve bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirten Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Orhangazispor maçını işaret ederek, taraftarlarının önünde yeni bir galibiyet serisi başlatabileceklerini söyledi.

OYNAYANLAR REJENERASYON YAPTI

Cumartesi günü oynanacak olan maçın hazırlıklarına start veren sarı yeşillilerde Denizli maçında ilk 11’de şans bulan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular yaklaşık 1 buçuk saat süren bir antrenman gerçekleştirdiler. Darıca Gençlerbirliği takımı, Orhangazispor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.