GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vega bebek spa merkezi açıldı!

Gebze 07.07.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vega bebek spa merkezi açıldı!

0-10 ay arası bebeklerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini hızlandıran eğlenceli bir aile aktivitesi sunmayı amaçlayan Vega Baby Spa Gebze’de şubesini açtı. Vega Klinik Özel Sağlık ve Danışma Merkezi sahibi Op.Dr.Burcu Çetinkaya Gebze’de bebek spa merkezini hizmete soktu. Vega bebek spa merkezi Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul CaddesiNo:24 K:3 Gebze adresinde hizmet veriyor. SUDA DANS VE BEBEK MASAJI Sadece 0-10 ay arası bebekler için hizmet sunacak olan Vega Baby Spa’da 2 hemşire 1 masaj eğitmeni olmak üzere personel görev yapıyor. Spa merkezi haftanın 6 günü saat 10.00 ile 18.00 arası açık olacak. Spa merkezinde “Suda Dans” uygulaması ve bebek masajı şeklinde 2 ayrı uygulamayla hizmet verilecek. Randevu sistemiyle misafirlerini kabul edecek olan merkezde tek seans ve paket program seçenekleri mevcut. Paket program kullanmak isteyenler indirimli olarak hizmetlerden yararlanabilecek. İletişim:0262 644 33 99 / bilgi@vegaklinik.com  

0-10 ay arası bebeklerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini hızlandıran eğlenceli bir aile aktivitesi sunmayı amaçlayan Vega Baby Spa Gebze’de şubesini açtı. Vega Klinik Özel Sağlık ve Danışma Merkezi sahibi Op.Dr.Burcu Çetinkaya Gebze’de bebek spa merkezini hizmete soktu. Vega bebek spa merkezi Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul CaddesiNo:24 K:3 Gebze adresinde hizmet veriyor.

SUDA DANS VE BEBEK MASAJI

Sadece 0-10 ay arası bebekler için hizmet sunacak olan Vega Baby Spa’da 2 hemşire 1 masaj eğitmeni olmak üzere personel görev yapıyor. Spa merkezi haftanın 6 günü saat 10.00 ile 18.00 arası açık olacak. Spa merkezinde “Suda Dans” uygulaması ve bebek masajı şeklinde 2 ayrı uygulamayla hizmet verilecek. Randevu sistemiyle misafirlerini kabul edecek olan merkezde tek seans ve paket program seçenekleri mevcut. Paket program kullanmak isteyenler indirimli olarak hizmetlerden yararlanabilecek. İletişim:0262 644 33 99 / bilgi@vegaklinik.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.