Vekil Çakır’dan ‘Korona’ açıklaması!

Siyaset 13.10.2020 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Çakır’dan ‘Korona’ açıklaması!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ın ailesi koronaya yakalanmıştı. Çakır, sosyal medya hesabından ailesinin durumuyla alakalı açıklama yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır'ın ailesinde korona çıktı. Ailesiyle beraber Kartepe'de ikamet eden Çakır'ın eşi ve büyük kızının yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Çakır’ın ailesi 14 gün boyunca evlerinde izole altına alındı. “NASIL OLDU, NASIL OLUR DİYEMEYECEĞİMİZ, BİR SÜREÇ BU” Çakır, sosyal medya hesabından ailesinin sağlık durumuyla alakalı sevindirici haber verdi. Çakır’ın açıklaması ise şu şekilde: “Değerli dostlar, insanlığın içinden geçmekte olduğu zor süreçte ailemin de Korona hastalığına yakalanması dolayısıyla dua ve şifa dileklerinizle sizleri yanımda hissetmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Tedbir takdiri bozmaz ve fakat tedbir şart biliyoruz. Nasıl oldu, nasıl olur diyemeyeceğimiz, bir süreç bu… Kader planı çizgisiyle hayatı idame ettirdiğimiz bilinciyle herkesin her an yaşayabileceği karşılaşabileceği, dün uzak zannettiğimiz belki uzakta diye avunduğumuz, geçiştirdiğimizi sandığımız hastalığı bir gün bir anda tam evinizin içinde dolaşırken gördüğünüzde beraber yaşadığınızı anlamak için hiç zorlanmayacağınız bir yakınlıkta yani aslında yanı başınızda olduğunu da anlamış oluyorsunuz.”  “AİLECE 14 GÜN KARANTİNA SÜRECİNİ TAMAMLADIK” Sözlerini sürdüren Vekil Çakır, “Allah’a hamdolsun ailem bu hastalığı hastaneye gitmeden ilçe sağlık müdürlüğünün takibinde atlatmış ve ailece ön dört günlük karantina süresini tamamlayarak her şeye sanki yeniden merhaba dedik. Bir yere gidemiyorsunuz ve hiç kimseyi yanınıza almıyorsunuz, pozitif olandan ürküyorsunuz, kaçıyorsunuz, korkuyorsunuz, küçük bir kıyamet provası sanki, tuhaf çok tuhaf. Tam uyabildik mi? Uyulabilir mi? Bilmiyorum ama aynı evdesiniz ama hiç bir şeyiniz bir arada değil tuhaf çok tuhaf. Üç dört gün griptir diye önemsememe hatasına rağmen ailenin diğer fertlerine bulaşma olmaması da tuhaf çok tuhaf. Her şey Allah’ın takdiri demenizi gerektiren ince bir çizgi velhasıl…”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ın ailesi koronaya yakalanmıştı. Çakır, sosyal medya hesabından ailesinin durumuyla alakalı açıklama yaptı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır'ın ailesinde korona çıktı. Ailesiyle beraber Kartepe'de ikamet eden Çakır'ın eşi ve büyük kızının yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Çakır’ın ailesi 14 gün boyunca evlerinde izole altına alındı.

“NASIL OLDU, NASIL OLUR DİYEMEYECEĞİMİZ, BİR SÜREÇ BU”

Çakır, sosyal medya hesabından ailesinin sağlık durumuyla alakalı sevindirici haber verdi. Çakır’ın açıklaması ise şu şekilde: “Değerli dostlar, insanlığın içinden geçmekte olduğu zor süreçte ailemin de Korona hastalığına yakalanması dolayısıyla dua ve şifa dileklerinizle sizleri yanımda hissetmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Tedbir takdiri bozmaz ve fakat tedbir şart biliyoruz. Nasıl oldu, nasıl olur diyemeyeceğimiz, bir süreç bu… Kader planı çizgisiyle hayatı idame ettirdiğimiz bilinciyle herkesin her an yaşayabileceği karşılaşabileceği, dün uzak zannettiğimiz belki uzakta diye avunduğumuz, geçiştirdiğimizi sandığımız hastalığı bir gün bir anda tam evinizin içinde dolaşırken gördüğünüzde beraber yaşadığınızı anlamak için hiç zorlanmayacağınız bir yakınlıkta yani aslında yanı başınızda olduğunu da anlamış oluyorsunuz.” 

“AİLECE 14 GÜN KARANTİNA SÜRECİNİ TAMAMLADIK”

Sözlerini sürdüren Vekil Çakır, “Allah’a hamdolsun ailem bu hastalığı hastaneye gitmeden ilçe sağlık müdürlüğünün takibinde atlatmış ve ailece ön dört günlük karantina süresini tamamlayarak her şeye sanki yeniden merhaba dedik. Bir yere gidemiyorsunuz ve hiç kimseyi yanınıza almıyorsunuz, pozitif olandan ürküyorsunuz, kaçıyorsunuz, korkuyorsunuz, küçük bir kıyamet provası sanki, tuhaf çok tuhaf. Tam uyabildik mi? Uyulabilir mi? Bilmiyorum ama aynı evdesiniz ama hiç bir şeyiniz bir arada değil tuhaf çok tuhaf. Üç dört gün griptir diye önemsememe hatasına rağmen ailenin diğer fertlerine bulaşma olmaması da tuhaf çok tuhaf. Her şey Allah’ın takdiri demenizi gerektiren ince bir çizgi velhasıl…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.