Vekil Türkkan’dan geçmiş olsun ziyareti

Siyaset 16.10.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Türkkan’dan geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın en yaşlı üyesi Hüseyin Orca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan beraberinde partililerle, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatının en yaşlı üyesi olan Hüseyin Orca’ya geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Vekil Türkkan şu ifadelere yer verdi; “Darıca teşkilatımızın en yaşlı üyesi olan Hüseyin Orca’ya geçirdiği rahatsızlıktan ötürü bugün geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği ve enerjisi ile bizleri ağırlayan Hüseyin amcanın ömrü sağlık, afiyet ve bereket dolu olsun.” İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da eşlik etti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın en yaşlı üyesi Hüseyin Orca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan beraberinde partililerle, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatının en yaşlı üyesi olan Hüseyin Orca’ya geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Vekil Türkkan şu ifadelere yer verdi; “Darıca teşkilatımızın en yaşlı üyesi olan Hüseyin Orca’ya geçirdiği rahatsızlıktan ötürü bugün geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği ve enerjisi ile bizleri ağırlayan Hüseyin amcanın ömrü sağlık, afiyet ve bereket dolu olsun.” İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.