WhatsApp Kullanıma Sundu

Ekonomi 19.01.2018 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

WhatsApp Kullanıma Sundu

WhatsApp'ın, küçük işletmeleri uygulama üzerinden kullanıcılara ulaştıracak yeni uygulaması WhatsApp Business, yayınlandı. WhatsApp Business, Facebook tarafından ücretsiz bir uygulama olarak indirmeye sunuldu. Yeni uygulama, şirketlerin potansiyel müşterilere ulaşmasını kolaylaştırıyor. WEB SİTESİ URL'Sİ DE EKLENEBİLİYOR Küçük şirket sahipleri için geliştirilen uygulama, WhatsApp için bir şirket profili oluşturup, şirketin amacını göstermenize izin veriyor. Şirket için bir eposta adresi ve web sitesi URL'si de ekleyebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak bazı araçlar bulunuyor. Hızlı cevaplar sayesinde sık sorulan sorulara cevap verebiliyor, karşılama mesajlarını önceden programlayabiliyorsunuz. Mesajlarınızın okunma istatistiklerini görmeniz de mümkün. ONAYLI HESAP ÖZELLİĞİ DE GETİRİLECEK WhatsApp Business, normal kullanıcılara şirket hesabı olarak görünüyor. Firma bu hesaplara yakın bir gelecekte "onaylı hesap" özelliğini getirmeyi planlıyor. Kullanıcılar, diğer kullanıcıları engelleyebildikleri gibi şirketleri de engelleyip, spam olarak raporlayabiliyorlar. WhatsApp Business, Google Play'de Endonezya, İtalya, Meksika, İngiltere ve ABD için indirmeye sunulmuş durumda. Uygulama, Türkiye ve diğer ülkelere önümüzdeki haftalarda açılacak.

WhatsApp'ın, küçük işletmeleri uygulama üzerinden kullanıcılara ulaştıracak yeni uygulaması WhatsApp Business, yayınlandı.

WhatsApp Business, Facebook tarafından ücretsiz bir uygulama olarak indirmeye sunuldu. Yeni uygulama, şirketlerin potansiyel müşterilere ulaşmasını kolaylaştırıyor.

WEB SİTESİ URL'Sİ DE EKLENEBİLİYOR

Küçük şirket sahipleri için geliştirilen uygulama, WhatsApp için bir şirket profili oluşturup, şirketin amacını göstermenize izin veriyor. Şirket için bir eposta adresi ve web sitesi URL'si de ekleyebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak bazı araçlar bulunuyor. Hızlı cevaplar sayesinde sık sorulan sorulara cevap verebiliyor, karşılama mesajlarını önceden programlayabiliyorsunuz. Mesajlarınızın okunma istatistiklerini görmeniz de mümkün.

ONAYLI HESAP ÖZELLİĞİ DE GETİRİLECEK

WhatsApp Business, normal kullanıcılara şirket hesabı olarak görünüyor. Firma bu hesaplara yakın bir gelecekte "onaylı hesap" özelliğini getirmeyi planlıyor. Kullanıcılar, diğer kullanıcıları engelleyebildikleri gibi şirketleri de engelleyip, spam olarak raporlayabiliyorlar. WhatsApp Business, Google Play'de Endonezya, İtalya, Meksika, İngiltere ve ABD için indirmeye sunulmuş durumda. Uygulama, Türkiye ve diğer ülkelere önümüzdeki haftalarda açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.