Yaşamın her alanında varlar

Gebze 05.03.2020 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaşamın her alanında varlar

EŞREFBEY İLKOKULUNA KONUK OLARAK ÖĞRENCİLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

Gebze Gençlik Merkezi çalışmalarına devam ediyor. Sosyal ve kültürel her alanda çalışma yapan ve hayatın içinde olan Gebze Gençlik Merkezi son olarak Eşrefbey İlkokuluna konuk oldu. Köksal Turan yönetiminde çocuklar buluşan Gençlik Merkezi, öğrencilere bayrak hediye etti. Gebze Gençlik Merkezi Köksal Turan’ın müdürlüğünde anlamlı ve güzel çalışmalara imza atmanın sevincini yaşıyor. Gebze Gençlik Merkezi çalışmaları sporla sınırlı değil. Toplumsal ve kültürel tüm alanlarda yer alan Gebze Gençlik Merkezi, son olarak Eşrefbey İlkokulu 1. Sınıfına konuk oldu. Burada öğrencilerle bir araya gelen Gebze Gençlik Merkezi yetkilileri, Türk bayraklarıyla beraber öğrencilere konuk olarak onlarla hem sohbet etti, hem de bayrak hediye etti. ÇOCUKLARIMIZLA SOHBET ETTİK Gebze Gençlik Merkezi yetkilileri, okul öğrencileriyle buluşarak onlarla sohbet edip onları sevindirirken Türk bayraklarıyla onları mutlu etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan yetkililer, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirirken geleceğimizin çocuklar olduğunu kaydetti. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Çocuklarımızla beraber doya doya güzel bir güne imza attık. Onlarla sohbet ettik, onlarla beraber olduk, çalışmalarımız sürecek” dedi.
EŞREFBEY İLKOKULUNA KONUK OLARAK ÖĞRENCİLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

Gebze Gençlik Merkezi çalışmalarına devam ediyor. Sosyal ve kültürel her alanda çalışma yapan ve hayatın içinde olan Gebze Gençlik Merkezi son olarak Eşrefbey İlkokuluna konuk oldu. Köksal Turan yönetiminde çocuklar buluşan Gençlik Merkezi, öğrencilere bayrak hediye etti.

Gebze Gençlik Merkezi Köksal Turan’ın müdürlüğünde anlamlı ve güzel çalışmalara imza atmanın sevincini yaşıyor. Gebze Gençlik Merkezi çalışmaları sporla sınırlı değil. Toplumsal ve kültürel tüm alanlarda yer alan Gebze Gençlik Merkezi, son olarak Eşrefbey İlkokulu 1. Sınıfına konuk oldu. Burada öğrencilerle bir araya gelen Gebze Gençlik Merkezi yetkilileri, Türk bayraklarıyla beraber öğrencilere konuk olarak onlarla hem sohbet etti, hem de bayrak hediye etti.

ÇOCUKLARIMIZLA SOHBET ETTİK

Gebze Gençlik Merkezi yetkilileri, okul öğrencileriyle buluşarak onlarla sohbet edip onları sevindirirken Türk bayraklarıyla onları mutlu etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan yetkililer, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirirken geleceğimizin çocuklar olduğunu kaydetti. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Çocuklarımızla beraber doya doya güzel bir güne imza attık. Onlarla sohbet ettik, onlarla beraber olduk, çalışmalarımız sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.