Yaşlılarla Gönül Köprüsü Kuruluyor

Darıca 20.03.2018 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaşlılarla Gönül Köprüsü Kuruluyor

Darıca yaşlılar Derneği’nin 3 yıldır aralıksız devam eden Gönül Köprüsü Projesi’ne bu hafta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman eşlik etti.

Mart ayı etkinliği çerçevesinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın babası İzzet Karabacak ve Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk Bayan İlahiyat Profesörü Neda Armaner ile Mevlüde Can ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Dernek Gönüllülerimiz ve büyüklerimizin bir araya gelerek bir gönül köprüsü oluşturmasını, yapılan gözlemlerle, büyüklerimizin eksiklerinin giderilmeye çalışılmasını hedefleyen Yaşlılarla Gönül Köprüsü projemiz, 3 yıldır aralıksız devam etmektedir. HAYIR DUALARINI ALDIK Darıca Kaymakamımız Sn.Ömer Karaman’ın himayelerindeki projemiz; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürütülmektedir. Değerli Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman ve Proje paydaş Kurum Yöneticilerimiz, yaptıkları bu ziyaretlerle büyüklerimizin gönüllerini hoş etmiş, onların hayır dualarını almışlardır. Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, Ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Darıca yaşlılar Derneği’nin 3 yıldır aralıksız devam eden Gönül Köprüsü Projesi’ne bu hafta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman eşlik etti.

Mart ayı etkinliği çerçevesinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın babası İzzet Karabacak ve Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk Bayan İlahiyat Profesörü Neda Armaner ile Mevlüde Can ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Dernek Gönüllülerimiz ve büyüklerimizin bir araya gelerek bir gönül köprüsü oluşturmasını, yapılan gözlemlerle, büyüklerimizin eksiklerinin giderilmeye çalışılmasını hedefleyen Yaşlılarla Gönül Köprüsü projemiz, 3 yıldır aralıksız devam etmektedir.

HAYIR DUALARINI ALDIK

Darıca Kaymakamımız Sn.Ömer Karaman’ın himayelerindeki projemiz; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürütülmektedir. Değerli Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman ve Proje paydaş Kurum Yöneticilerimiz, yaptıkları bu ziyaretlerle büyüklerimizin gönüllerini hoş etmiş, onların hayır dualarını almışlardır. Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, Ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.