Yavaşer: İyi ki varsınız

Spor 04.06.2018 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yavaşer: İyi ki varsınız

GEBZE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İFTİHARLA SUNAR!

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanları dün iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen ilçe spor müdürü Gökhan Yavaşer, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Gebze Lamec Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, müdürlüğün farklı birimlerinde çalışan personeller ve yine müdürlüğün bünyesindeki antrenörler katıldı. ÖRNEK BİR AİLE TABLOSU Son aylarda Ulus ve Uluslararası şampiyonalar, okul sporları ve birçok özel turnuvalar düzenleyen Gençlik ve Spor ailesi yılın yorgunluğunu bir nebze olsun iftar yemeğinde atmış oldu. Örnek bir aile tablosu sergileyen Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanları, iftarı organize eden Müdürleri Gökhan Yavaşer’e teşekkür etti. YAVAŞER: ÇOK MUTLUYUZ Yavaşer burada yaptığı konuşmada, “Antrenörlerimiz ve personellerimizle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı son derece mutluyum. İftar yemeğimiz bir anlamda kaynaşma yemeğine dönüştü. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu. İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar da, “Eskiden bir masayı zor dolduruyorduk. Allah’a şükürler olsun ki şimdi salona sığmıyoruz. Bizleri sizlerle iftar yemeğinde buluşturan Gökhan Müdür’e teşekkür ediyoruz” dedi.
GEBZE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İFTİHARLA SUNAR!

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanları dün iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen ilçe spor müdürü Gökhan Yavaşer, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Gebze Lamec Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, müdürlüğün farklı birimlerinde çalışan personeller ve yine müdürlüğün bünyesindeki antrenörler katıldı.

ÖRNEK BİR AİLE TABLOSU

Son aylarda Ulus ve Uluslararası şampiyonalar, okul sporları ve birçok özel turnuvalar düzenleyen Gençlik ve Spor ailesi yılın yorgunluğunu bir nebze olsun iftar yemeğinde atmış oldu. Örnek bir aile tablosu sergileyen Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanları, iftarı organize eden Müdürleri Gökhan Yavaşer’e teşekkür etti.

YAVAŞER: ÇOK MUTLUYUZ

Yavaşer burada yaptığı konuşmada, “Antrenörlerimiz ve personellerimizle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı son derece mutluyum. İftar yemeğimiz bir anlamda kaynaşma yemeğine dönüştü. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu. İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar da, “Eskiden bir masayı zor dolduruyorduk. Allah’a şükürler olsun ki şimdi salona sığmıyoruz. Bizleri sizlerle iftar yemeğinde buluşturan Gökhan Müdür’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.