Yazarlık Atölyesi Sertifikaları Bakan Arslan’dan

Gebze 09.04.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yazarlık Atölyesi Sertifikaları Bakan Arslan’dan

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Yazarlık Atölyesi’nde ikinci kur tamamlandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen, ilk dönem sertifikalarını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen törenle kursiyerlere takdim edildiği, Gazeteci Süleyman Özışık ve Haber Türk Televizyonu Genel Müdürü Veyis Ateş’in eğitmenliğinde gerçekleşen Yazarlık Atölyesi’nde 2. Dönemin son dersi önceki gün işlendi. Yazarlık Atölyesi ilk dönem olduğu gibi ikinci dönemde büyük ilgi gördü. TÖREN YAPILACAK Kontenjanların ilk haftadan itibaren tamamına yakının dolduğu Yazarlık Atölyesi, Gebzelilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda sürekli bir proje haline geldi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan nikâh salonlarında gerçekleşen eğitimlere zaman zaman Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Albayrak ve Engin Güzel de katıldı. 2. Dönemin sertifikalarının ise önümüzdeki günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılacağı törenle verileceği öğrenildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Yazarlık Atölyesi’nde ikinci kur tamamlandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen, ilk dönem sertifikalarını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen törenle kursiyerlere takdim edildiği, Gazeteci Süleyman Özışık ve Haber Türk Televizyonu Genel Müdürü Veyis Ateş’in eğitmenliğinde gerçekleşen Yazarlık Atölyesi’nde 2. Dönemin son dersi önceki gün işlendi. Yazarlık Atölyesi ilk dönem olduğu gibi ikinci dönemde büyük ilgi gördü.

TÖREN YAPILACAK

Kontenjanların ilk haftadan itibaren tamamına yakının dolduğu Yazarlık Atölyesi, Gebzelilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda sürekli bir proje haline geldi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan nikâh salonlarında gerçekleşen eğitimlere zaman zaman Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Albayrak ve Engin Güzel de katıldı. 2. Dönemin sertifikalarının ise önümüzdeki günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılacağı törenle verileceği öğrenildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.