Yeniden Refah’ta divan toplandı

Gebze 02.07.2019 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeniden Refah’ta divan toplandı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İlçe Divanı’na; İl Başkan Yardımcıları, Maşaallah Sögüt, Yılmaz Karagülle, Kamil Tökgöz, İl yönetim kurulu üyeleri Basri Çayır, Celal Dülger, Mustafa Kabaca, Salih Ergün, Ali Daştan, Şahin Karagöz, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Yücel Gök katıldı. Divan Kurulu üyeliği Serkan Malkoç, Fatih Ergün ve Ali Taştan’dan oluştu. Divanın oluşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında, “Pek çok mahalle ve köy temsilciliklerimizi oluşturduk.  Bu hedefler doğrultusunda Gebze’de her eve teşkilat çalışmalarımız hakkında bilgi ulaştırmak ve beraber çalışmak doğrultusunda bilgilendirmeler yapacağız. Milli Görüş’ün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. YANLIŞLARI DÜZELTMEK İÇİN GELİYORUZ Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda Milli Görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun. Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakire sayısını artıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız” dedi. İlçe başkanı Engin Kılıç’ın ardından İl Eğitim Başkanı Maşaallah Söğüt ilçe teşkilatına eğitim verdi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İlçe Divanı’na; İl Başkan Yardımcıları, Maşaallah Sögüt, Yılmaz Karagülle, Kamil Tökgöz, İl yönetim kurulu üyeleri Basri Çayır, Celal Dülger, Mustafa Kabaca, Salih Ergün, Ali Daştan, Şahin Karagöz, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Yücel Gök katıldı. Divan Kurulu üyeliği Serkan Malkoç, Fatih Ergün ve Ali Taştan’dan oluştu. Divanın oluşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında, “Pek çok mahalle ve köy temsilciliklerimizi oluşturduk.  Bu hedefler doğrultusunda Gebze’de her eve teşkilat çalışmalarımız hakkında bilgi ulaştırmak ve beraber çalışmak doğrultusunda bilgilendirmeler yapacağız. Milli Görüş’ün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah.

YANLIŞLARI DÜZELTMEK İÇİN GELİYORUZ

Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda Milli Görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun. Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakire sayısını artıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız” dedi. İlçe başkanı Engin Kılıç’ın ardından İl Eğitim Başkanı Maşaallah Söğüt ilçe teşkilatına eğitim verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.