Yıldırıma Zonguldak’tan ziyaretçi

Gebze 06.06.2020 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırıma Zonguldak’tan ziyaretçi

Ümit Medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretler devam ediyor. Yıldırım’ın bu defaki ziyaretçileri Zonguldak’tan gelen Altuntaş ailesi oldu. Zonguldak’ta ikamet eden Baba Hakkı Altuntaş, oğlu Erkut Altuntaş ve Kocaeli’de ikamet eden kızları Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğündeki komiser Ayşegül Altuntaş, Başkan Nihat Yıldırıma ziyarete geldiler. Eskiye dayanan dostlukları olan Başkan Nihat Yıldırım’a konuk olan Altuntaş ailesi Başkan Yıldırıma başarılar dilediler. BABALIK YAPTI İlimizde polis memuru ve komiser olan Altuntaş ailesinin kızları Ayşegül Altuntaş, “Kocaelini tanımamda ve Kocaeli’nde rahat etmemde Nihat Bey, bana büyüklük ve babalık yaptı, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ümit Medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretler devam ediyor. Yıldırım’ın bu defaki ziyaretçileri Zonguldak’tan gelen Altuntaş ailesi oldu. Zonguldak’ta ikamet eden Baba Hakkı Altuntaş, oğlu Erkut Altuntaş ve Kocaeli’de ikamet eden kızları Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğündeki komiser Ayşegül Altuntaş, Başkan Nihat Yıldırıma ziyarete geldiler. Eskiye dayanan dostlukları olan Başkan Nihat Yıldırım’a konuk olan Altuntaş ailesi Başkan Yıldırıma başarılar dilediler.

BABALIK YAPTI

İlimizde polis memuru ve komiser olan Altuntaş ailesinin kızları Ayşegül Altuntaş, “Kocaelini tanımamda ve Kocaeli’nde rahat etmemde Nihat Bey, bana büyüklük ve babalık yaptı, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.