Yıldız’dan zehir zemberek açıklama!

Siyaset 21.07.2019 - 17:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız’dan zehir zemberek açıklama!

İY Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlüh hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İyi Partililerle yemekte buluşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye zehir zemberek cevap veren Yıldız şu bilgileri kullandı; “Azıcık edep terbiye olsa oradaki şahsiyetleri böylesine asılsız yermez yüceltirdi! Teşkilatlarımda geçmişte mahalle temsilciliğini dahi layık görmediğim ancak şu an ülkücü camiadan hem fikir, hem de söylem olarak fersah fersah uzakta olan bir il başkanına önce o yemekte olan kişilere bakmasını, yemeğin amacını iyi idrak edebilmesini tavsiye ediyoruz. Biliyoruz ki! Kendisi yine idrakten uzak tavrını devam ettirecek. Bizim kaileye almadığımız, kendini siyasetçi sanan bu güruhun hadsizliği artık boyunu aşmıştır. TEPKİSİZ KALAMAYIZ Zamanın da Yanımız da yer vermediğimiz.. vermediğim! O yemektekileri görünce saygısından ceketinin önünü ilikleyen bu şahsın! Bugünkü tavrı beni şaşırtıyor, aslında şaşırtmamalı idi. Biz vatanın bütünlüğünü, insanların eşit şartlarda kardeşçe yaşaması için geceli gündüzlü var güçleriyle çalışan İYİ'ler topluluğuna ip diye nitelendirmesi, siyasi kirliliğin, siyaseti sadece rant ve cebini doldurmak olarak gören bu şahsın şuursuzluğuna veriyoruz.. MHP’li kardeşlerimi tenzih ederek bu yazıyı kaleme alıyorum. MHP de siyaset yapan her ülkücüye dün ne ise bugün de saygımız sevgimiz muhabbetimiz aynıdır, öylede kalacaktır. Siyaseti lağım ağzı ile yapanlara da tepkisiz kalmayız. Siyaset nezaket ister siyaset uzlaşı ister siyaset insana ulaşma hizmet yarışı olmalıdır. SİYASETİ GERME! MHP'li olmak ayrı şey! Aydın ünlü olmak apayrı şey? Çalışan ol, işveren ol, işçi ol, gazeteci ol, siyasetçi ol, başkan ol, yönetici ol, sendikacı ol, simitçi ol, gazozcu ol, ama önce insan ol ''adam ol'' Edepli ol. Siyaseti germe. Efendiliğimizden, siyasi uslubu bildiğimizden sesimizi çıkarmadık diye yumuşak başlı koyunda değiliz.. Herkes haddini bilsin. İyiler haraketi cesur yürekli Atatürk ve vatan aşıklarından oluşan ülkemin bütün Atatürk ve vatan sevdalılarını kucaklamak için yola çıkmış ve emin adımlarla da hedefe gitmektedir. Dün beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımıza saygımızdan. MHP kurumsal kimliğine olan saygımızdan lağım akıtan il başkanına cevap vermedik. Vermedik ama oda bir yere kadar. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.”

İY Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlüh hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İyi Partililerle yemekte buluşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye zehir zemberek cevap veren Yıldız şu bilgileri kullandı; “Azıcık edep terbiye olsa oradaki şahsiyetleri böylesine asılsız yermez yüceltirdi! Teşkilatlarımda geçmişte mahalle temsilciliğini dahi layık görmediğim ancak şu an ülkücü camiadan hem fikir, hem de söylem olarak fersah fersah uzakta olan bir il başkanına önce o yemekte olan kişilere bakmasını, yemeğin amacını iyi idrak edebilmesini tavsiye ediyoruz. Biliyoruz ki! Kendisi yine idrakten uzak tavrını devam ettirecek. Bizim kaileye almadığımız, kendini siyasetçi sanan bu güruhun hadsizliği artık boyunu aşmıştır.

TEPKİSİZ KALAMAYIZ

Zamanın da Yanımız da yer vermediğimiz.. vermediğim! O yemektekileri görünce saygısından ceketinin önünü ilikleyen bu şahsın! Bugünkü tavrı beni şaşırtıyor, aslında şaşırtmamalı idi. Biz vatanın bütünlüğünü, insanların eşit şartlarda kardeşçe yaşaması için geceli gündüzlü var güçleriyle çalışan İYİ'ler topluluğuna ip diye nitelendirmesi, siyasi kirliliğin, siyaseti sadece rant ve cebini doldurmak olarak gören bu şahsın şuursuzluğuna veriyoruz.. MHP’li kardeşlerimi tenzih ederek bu yazıyı kaleme alıyorum. MHP de siyaset yapan her ülkücüye dün ne ise bugün de saygımız sevgimiz muhabbetimiz aynıdır, öylede kalacaktır. Siyaseti lağım ağzı ile yapanlara da tepkisiz kalmayız. Siyaset nezaket ister siyaset uzlaşı ister siyaset insana ulaşma hizmet yarışı olmalıdır.

SİYASETİ GERME!

MHP'li olmak ayrı şey! Aydın ünlü olmak apayrı şey? Çalışan ol, işveren ol, işçi ol, gazeteci ol, siyasetçi ol, başkan ol, yönetici ol, sendikacı ol, simitçi ol, gazozcu ol, ama önce insan ol ''adam ol'' Edepli ol. Siyaseti germe. Efendiliğimizden, siyasi uslubu bildiğimizden sesimizi çıkarmadık diye yumuşak başlı koyunda değiliz.. Herkes haddini bilsin. İyiler haraketi cesur yürekli Atatürk ve vatan aşıklarından oluşan ülkemin bütün Atatürk ve vatan sevdalılarını kucaklamak için yola çıkmış ve emin adımlarla da hedefe gitmektedir. Dün beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımıza saygımızdan. MHP kurumsal kimliğine olan saygımızdan lağım akıtan il başkanına cevap vermedik. Vermedik ama oda bir yere kadar. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.