GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yılmaz: “Beş adaylı seçim bize fazla!”

Siyaset 16.01.2020 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz: “Beş adaylı seçim bize fazla!”

CHP Gebze İlçe Örgütünün Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresi öncesi başkan adayları basının karşısına çıkmaya devam ediyor. Mevcut Başkan Musa Yılmaz da Antik kafede düzenlediği basın toplantısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

CHP Gebze Pazar günü yeni ilçe başkanını seçmeye hazırlanıyor. Mevcut Başkan Musa Yılmaz da Pazar günkü adaylardan bir tanesi olarak basınla buluştu. Öncelikle gazetecilerin 16 Ocak Basın Onur gününü kutlayan Yılmaz, “Gazeteci arkadaşlarımın bu özel ve güzel gününü kutlarım. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum. Zor şartlarda yaptığınız görevinizde sizlerin daha iyi imkânlarla çalışmasını gönülden temenni ediyorum” ifadesini kullandı. CHP’DE GÖREV ALMAK ONURDUR CHP’de görev almanın ve siyaset yapmanın kendisi için bir onur ve gurur taşıdığın belirten İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “CHP Atamızın partisi. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti, bu emaneti her zaman ileriye taşımak bizim görevimiz. Görevime devam etmem halinde, sokakta daha fazla yer alan, sahada olan, her an seçim varmış gibi hiç durmadan koşturan bir örgüt olacak. Yüzümüzü umuda döndük, yüzümüzü geleceğe döndük” şeklinde konuştu. YEREL TV KURMA DÜŞÜNCEMİZ VAR Yerel bir internet televizyonu kurmayı düşündüklerini kaydeden Yılmaz, “Bugüne kadar yeterince kamuoyunda sesimizi duyuramadık. Göreve geldiğim takdirde bunu yapacağız. Gebze’yi kazanmak istiyoruz. Gebze’yi kazanan Türkiye’yi kazanır. Yavuz Selim, Hürriyet ve Ulus’ta mahalle irtibat bürolarımız olacak. Halkla iç içe olan bir örgüt anlayışımız olacak. CHP’yi her yerde anlatıp, kadınlar ve gençlerimizle ileriye taşımanın yollarını arayacağız” dedi. BİRLEŞECEĞİMİZE BÖLÜNÜYORUZ Son olarak Pazar günkü seçimde şu an için beş mevcut adayın fazla olduğuna değinen Musa Yılmaz, “CHP kenetlenmeli ve birlik olmalı. Bizim düşüncemiz bu. Tüm adaylara başarılar diliyorum ancak örgütümüz beş adaylı bir seçimi kaldırmaz. Bölünüyoruz, enerji kaybediyoruz. Seçim gününe kadar birleşmelerin olacağını düşünüyorum. Siz değerli basın mensuplarını partimizin ilçe kongresine davet ediyor, bugünkü katılımınızdan dolayı da teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ
CHP Gebze İlçe Örgütünün Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresi öncesi başkan adayları basının karşısına çıkmaya devam ediyor. Mevcut Başkan Musa Yılmaz da Antik kafede düzenlediği basın toplantısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

CHP Gebze Pazar günü yeni ilçe başkanını seçmeye hazırlanıyor. Mevcut Başkan Musa Yılmaz da Pazar günkü adaylardan bir tanesi olarak basınla buluştu. Öncelikle gazetecilerin 16 Ocak Basın Onur gününü kutlayan Yılmaz, “Gazeteci arkadaşlarımın bu özel ve güzel gününü kutlarım. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum. Zor şartlarda yaptığınız görevinizde sizlerin daha iyi imkânlarla çalışmasını gönülden temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

CHP’DE GÖREV ALMAK ONURDUR

CHP’de görev almanın ve siyaset yapmanın kendisi için bir onur ve gurur taşıdığın belirten İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “CHP Atamızın partisi. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti, bu emaneti her zaman ileriye taşımak bizim görevimiz. Görevime devam etmem halinde, sokakta daha fazla yer alan, sahada olan, her an seçim varmış gibi hiç durmadan koşturan bir örgüt olacak. Yüzümüzü umuda döndük, yüzümüzü geleceğe döndük” şeklinde konuştu.

YEREL TV KURMA DÜŞÜNCEMİZ VAR

Yerel bir internet televizyonu kurmayı düşündüklerini kaydeden Yılmaz, “Bugüne kadar yeterince kamuoyunda sesimizi duyuramadık. Göreve geldiğim takdirde bunu yapacağız. Gebze’yi kazanmak istiyoruz. Gebze’yi kazanan Türkiye’yi kazanır. Yavuz Selim, Hürriyet ve Ulus’ta mahalle irtibat bürolarımız olacak. Halkla iç içe olan bir örgüt anlayışımız olacak. CHP’yi her yerde anlatıp, kadınlar ve gençlerimizle ileriye taşımanın yollarını arayacağız” dedi.

BİRLEŞECEĞİMİZE BÖLÜNÜYORUZ

Son olarak Pazar günkü seçimde şu an için beş mevcut adayın fazla olduğuna değinen Musa Yılmaz, “CHP kenetlenmeli ve birlik olmalı. Bizim düşüncemiz bu. Tüm adaylara başarılar diliyorum ancak örgütümüz beş adaylı bir seçimi kaldırmaz. Bölünüyoruz, enerji kaybediyoruz. Seçim gününe kadar birleşmelerin olacağını düşünüyorum. Siz değerli basın mensuplarını partimizin ilçe kongresine davet ediyor, bugünkü katılımınızdan dolayı da teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.