Yılmazel ailesi için Gebzeliler Tuzla'ya aktı

Gebze 01.01.2015 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yılmazel ailesi için Gebzeliler Tuzla'ya aktı

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan yardımcısı Yücel Yılmazel'in anneannesi Makbule Yılmazel'in cenaze töreni için bölgemizin önde gelen isimleri Tuzla'da bir araya geldi.

Eski CHP Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yılmazel'in kavınvalidesi, GTO Meclis Başkan Yardımcısı Yücel Yılmazel'in anneannesi Makbule Yılmazel'(90)'in cenazesi bugün Tuzla'da ikindi namazına mütekip kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. Cenaze namazında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kars Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Dernepi Başkanı Nasreddin Bavaş, Darıca belediye Meclis Üyesi A.Hakan Hocaoğlu, Darıca Eski CHP İlçe Başkanı Selman Kösali, Yücel Yılmazel'in birlikte görev yaptığı GTO Yöneticileri Oğuz Şerifalioğlu, Gökhan Altuntaş, son yerel seçimlerde CHP'den aday olan Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu'nun yanısıra birçok Gebze, Dilovası, Çayırova ve Darıca'dan siyasetçi, işadamı hazır bulundu. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan yardımcısı Yücel Yılmazel'in anneannesi Makbule Yılmazel'in cenaze töreni için bölgemizin önde gelen isimleri Tuzla'da bir araya geldi.

Eski CHP Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yılmazel'in kavınvalidesi, GTO Meclis Başkan Yardımcısı Yücel Yılmazel'in anneannesi Makbule Yılmazel'(90)'in cenazesi bugün Tuzla'da ikindi namazına mütekip kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. Cenaze namazında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kars Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Dernepi Başkanı Nasreddin Bavaş, Darıca belediye Meclis Üyesi A.Hakan Hocaoğlu, Darıca Eski CHP İlçe Başkanı Selman Kösali, Yücel Yılmazel'in birlikte görev yaptığı GTO Yöneticileri Oğuz Şerifalioğlu, Gökhan Altuntaş, son yerel seçimlerde CHP'den aday olan Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu'nun yanısıra birçok Gebze, Dilovası, Çayırova ve Darıca'dan siyasetçi, işadamı hazır bulundu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.