Yüreğinizi koyun ortaya!

Spor 21.01.2017 - 08:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yüreğinizi koyun ortaya!

GEBZESPOR YARIN SAAT 14.00’DA SAHASINDA LİDER VELİMEŞESPOR’U KONUK EDECEK

  Günlerdir konuşulan dev maç geldi çattı. Gebzespor 2016-2017 sezonundaki kaderini çizecek olan maçta lider E.Velimeşespor’u ağırlıyor. Gebzeliler’in mor beyazlı futbolculara mesaja açık ve net. Yüreğinizi koyun ortaya! Gebzespor, lider Velimeşe karşısında sezonun en kritik maçına çıkacak. Bu maç sadece 6 puan niteliği taşımıyor. Bu maç Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesin 3.Lig hayallerinin gerçekleşmesi adına ya tamam ya da devam niteliği taşıyor. Binlerce taraftarının önünde rakibini eli boş göndermeye adeta yemin eden Gebzespor, Velimeşe’yi devirmesi halinde rakibiyle puanları eşitleyecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Aytaç Geçgel yönetecek.
GEBZESPOR YARIN SAAT 14.00’DA SAHASINDA LİDER VELİMEŞESPOR’U KONUK EDECEK

 

Günlerdir konuşulan dev maç geldi çattı. Gebzespor 2016-2017 sezonundaki kaderini çizecek olan maçta lider E.Velimeşespor’u ağırlıyor. Gebzeliler’in mor beyazlı futbolculara mesaja açık ve net. Yüreğinizi koyun ortaya!

Gebzespor, lider Velimeşe karşısında sezonun en kritik maçına çıkacak. Bu maç sadece 6 puan niteliği taşımıyor. Bu maç Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesin 3.Lig hayallerinin gerçekleşmesi adına ya tamam ya da devam niteliği taşıyor. Binlerce taraftarının önünde rakibini eli boş göndermeye adeta yemin eden Gebzespor, Velimeşe’yi devirmesi halinde rakibiyle puanları eşitleyecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Aytaç Geçgel yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.