Ziyaretler devam ediyor

Gebze 07.08.2015 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ziyaretler devam ediyor

AK Parti’de ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı birçok ziyarette bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve teşkilat yönetiminin katıldığı bu ziyaretlerde bugünde devam etti. Gün içerisinde ilk olarak TÜMSİAD’I ziyaret ederek Başkan Enes Korkmaz ve yönetimiyle bir araya gelen AK Parti heyeti, burada kısa süreli sohbetlerde bulundular. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Korkmaz ile AK Parti heyeti fotoğraf çekildi.  Hemen ardından Haberpi sahibi gazeteci Cengiz Yucak’ı ziyarette bulunan heyet, yakın zamanda kaza geçiren gazeteci Caner Pesen’e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. ziyaretlerinden memnun olan  Pesen’in moralinin ve sağlığının iyi olduğu gözlendi.  AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Kocaeli AK Parti Milletvekili Kaflı ve İlçe Başkanı Soba ile beraber düzenlediği ziyaretlerde son olarak Gebze Belediye Meclis Üyesi Metin Aksu’ya taziye ziyaretinde bulundu.     
AK Parti’de ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı birçok ziyarette bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve teşkilat yönetiminin katıldığı bu ziyaretlerde bugünde devam etti. Gün içerisinde ilk olarak TÜMSİAD’I ziyaret ederek Başkan Enes Korkmaz ve yönetimiyle bir araya gelen AK Parti heyeti, burada kısa süreli sohbetlerde bulundular. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Korkmaz ile AK Parti heyeti fotoğraf çekildi. 
Hemen ardından Haberpi sahibi gazeteci Cengiz Yucak’ı ziyarette bulunan heyet, yakın zamanda kaza geçiren gazeteci Caner Pesen’e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. ziyaretlerinden memnun olan  Pesen’in moralinin ve sağlığının iyi olduğu gözlendi. 
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Kocaeli AK Parti Milletvekili Kaflı ve İlçe Başkanı Soba ile beraber düzenlediği ziyaretlerde son olarak Gebze Belediye Meclis Üyesi Metin Aksu’ya taziye ziyaretinde bulundu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.