İzmit Belediyesi Ensar Vakfı'ndan da geri aldı

Kocaeli 20.04.2024 - 17:25, Güncelleme: 20.04.2024 - 17:25
 

İzmit Belediyesi Ensar Vakfı'ndan da geri aldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediye Meclisini CHP çoğunluğu ile ilk toplantısını bugün gerçekleştirdi. Mecliste ENSAR Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi tahsisi de iptal edildi

31 Mart yerel seçimlerinde belediyeyi yeniden ve meclis çoğunluğunu bu dönem kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yeni dönemin ilk meclisini topladı. Geçtiğimiz dönem meclis çoğunluğunu elinde bulundurmayan Başkan Hürriyet, yeni dönemde meclis çoğunluğunun CHP’de olduğu ilk toplantıyı yönetti. İzleyicilerinin ve CHP grubunun alkışları ile meclis salonuna giriş yapan Hürriyet, tüm meclis üyelerinin elini tek tek sıktı. ENSAR’I DA ALDI İzmit Belediyesi yeni döneminde meclis çoğunluğunu elde eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki dönem meclis çoğunluğuna takılan maddeleri gündeme getirerek bir bir meclisten geçirdi. Türkiye Gençlik Vakfı’na 25 yıllığına tahsis edilen öğrenci yurdunu oy çokluğu ile geri alan Hürriyet, ENSAR Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi ile ilgili yapılan protokolü de iptal etti. Söz konusu madde oy çokluğu ile meclisten geçti.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediye Meclisini CHP çoğunluğu ile ilk toplantısını bugün gerçekleştirdi. Mecliste ENSAR Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi tahsisi de iptal edildi

31 Mart yerel seçimlerinde belediyeyi yeniden ve meclis çoğunluğunu bu dönem kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yeni dönemin ilk meclisini topladı. Geçtiğimiz dönem meclis çoğunluğunu elinde bulundurmayan Başkan Hürriyet, yeni dönemde meclis çoğunluğunun CHP’de olduğu ilk toplantıyı yönetti. İzleyicilerinin ve CHP grubunun alkışları ile meclis salonuna giriş yapan Hürriyet, tüm meclis üyelerinin elini tek tek sıktı.

ENSAR’I DA ALDI
İzmit Belediyesi yeni döneminde meclis çoğunluğunu elde eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki dönem meclis çoğunluğuna takılan maddeleri gündeme getirerek bir bir meclisten geçirdi. Türkiye Gençlik Vakfı’na 25 yıllığına tahsis edilen öğrenci yurdunu oy çokluğu ile geri alan Hürriyet, ENSAR Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi ile ilgili yapılan protokolü de iptal etti. Söz konusu madde oy çokluğu ile meclisten geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.