19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit Belediyesinin 170 milyonluk kredisi onaylandı

Kocaeli 07.05.2024 - 16:26, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:26
 

İzmit Belediyesinin 170 milyonluk kredisi onaylandı

İzmit Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında oldukça önemli gündem maddeleri görüşüldü

İzmit Belediyesinin Mayıs ayı olağan meclis toplantısı bugün belediye binası meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 21 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında oldukça önemli konular da gündeme geldi. İşte bu konulardan biri de İzmit Belediyesinin kullanmak istediği 170 milyon liralık kredi miktardı idi. Meclis toplantısında konuyla ilgili söz alan MHP’li meclis üyesi Okan Karagöz, şunları söyledi: NE ZAMAN ÇEKİLECEĞİ BELLİ DEĞİL “170 milyonluk kredi talebine biz şerh koyduk. Ancak burada şerh koymaktaki amacımız, ne zaman çekileceğinin, hangi şartlarda çekileceğinin, geri dönüşünün ne olduğunu bilmiyoruz. Bu krediyi tek seferde mi çekeceğiz, 1 sene sonra mı çekeceğiz, 6 ay sonra mı çekeceğiz? Biz konudaki şerhimizi bu konunun belirsiz oluşuna koyduk.” OY ÇOKLUĞU İLE GEÇTİ Karagöz’e cevap veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz bunu ne olur ne olmaz, sürekli meclisi toplamayalım diye koyduk. 170 milyon, yıllık olarak bizim çekebileceğimiz kredinin toplam tutarı. Belki de 170 milyonluk kredinin 1 lirasını bile kullanmayacağız. 1 yıl sonra bizim aldığımız araçlarımızın kredisi bitecek. Dolayısıyla fen işlerine ihtiyaç olan araçlar var. İhtiyaç olduğunda taşıt alımı yapmak için istiyoruz bunu. Fen İşlerinde araç lazım olabilir aynı zamanda. Biz yine bir ihtiyaç hasıl olduğun size bilgi veririz.” şeklinde cevap verdi. Söz konusu madde, meclis toplantısında oy çokluğu ile geçti.
İzmit Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında oldukça önemli gündem maddeleri görüşüldü

İzmit Belediyesinin Mayıs ayı olağan meclis toplantısı bugün belediye binası meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 21 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında oldukça önemli konular da gündeme geldi. İşte bu konulardan biri de İzmit Belediyesinin kullanmak istediği 170 milyon liralık kredi miktardı idi. Meclis toplantısında konuyla ilgili söz alan MHP’li meclis üyesi Okan Karagöz, şunları söyledi:

NE ZAMAN ÇEKİLECEĞİ BELLİ DEĞİL

“170 milyonluk kredi talebine biz şerh koyduk. Ancak burada şerh koymaktaki amacımız, ne zaman çekileceğinin, hangi şartlarda çekileceğinin, geri dönüşünün ne olduğunu bilmiyoruz. Bu krediyi tek seferde mi çekeceğiz, 1 sene sonra mı çekeceğiz, 6 ay sonra mı çekeceğiz? Biz konudaki şerhimizi bu konunun belirsiz oluşuna koyduk.”

OY ÇOKLUĞU İLE GEÇTİ

Karagöz’e cevap veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz bunu ne olur ne olmaz, sürekli meclisi toplamayalım diye koyduk. 170 milyon, yıllık olarak bizim çekebileceğimiz kredinin toplam tutarı. Belki de 170 milyonluk kredinin 1 lirasını bile kullanmayacağız. 1 yıl sonra bizim aldığımız araçlarımızın kredisi bitecek. Dolayısıyla fen işlerine ihtiyaç olan araçlar var. İhtiyaç olduğunda taşıt alımı yapmak için istiyoruz bunu. Fen İşlerinde araç lazım olabilir aynı zamanda. Biz yine bir ihtiyaç hasıl olduğun size bilgi veririz.” şeklinde cevap verdi. Söz konusu madde, meclis toplantısında oy çokluğu ile geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.