Kaymakam Demirelli’den, Başkan Gökçe’ye iade-i ziyaret

Kocaeli 23.04.2024 - 17:29, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:29
 

Kaymakam Demirelli’den, Başkan Gökçe’ye iade-i ziyaret

Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Göreve başlayan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’ye nezaket ziyaretleri gerçekleşiyor. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli de iade-i ziyaret kapsamında Başkan Gökçe’yi ziyaret etti. Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş ve Derince İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen’in de hazır bulunduğu görüşmede ilçeye dair genel değerlendirmeler yapıldı. Kaymakam Demirelli ve konuklarına nezaketleri için teşekkür eden Başkan Gökçe, tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Kaymakam Demirelli de ev sahipliğinden dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  
Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Göreve başlayan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’ye nezaket ziyaretleri gerçekleşiyor. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli de iade-i ziyaret kapsamında Başkan Gökçe’yi ziyaret etti. Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş ve Derince İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen’in de hazır bulunduğu görüşmede ilçeye dair genel değerlendirmeler yapıldı.

Kaymakam Demirelli ve konuklarına nezaketleri için teşekkür eden Başkan Gökçe, tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Kaymakam Demirelli de ev sahipliğinden dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Kaymakam Demirelli’den, Başkan Gökçe’ye iade-i ziyaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.