Kocaeli’nin bayram tatili bilançosu

Kocaeli 15.04.2024 - 15:39, Güncelleme: 15.04.2024 - 15:39
 

Kocaeli’nin bayram tatili bilançosu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bayram tatili boyunca ilimizde meydana gelen trafik kazalarında 159 kişinin yaralandığını, 2 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinin acı bilançosunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Kocaeli’de bayram tatili süresince meydana gelen kazaların bilançosunu duyuran Vali Yavuz şu ifadelere yer verdi: “Değerli vatandaşlarımız 06.04 2024 tarihinden bugüne kadar ilimizde meydana gelen trafik kazaları ile sonuçlarını paylaşmak istiyorum. Yaralanmalı: 113, Maddi Hasarlı: 177, Ölümlü kaza: 1, Yaralı sayısı: 159, Hayatını Kaybeden: 2, Lütfen trafik kurallarına uyalım!" 
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bayram tatili boyunca ilimizde meydana gelen trafik kazalarında 159 kişinin yaralandığını, 2 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinin acı bilançosunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Kocaeli’de bayram tatili süresince meydana gelen kazaların bilançosunu duyuran Vali Yavuz şu ifadelere yer verdi: “Değerli vatandaşlarımız 06.04 2024 tarihinden bugüne kadar ilimizde meydana gelen trafik kazaları ile sonuçlarını paylaşmak istiyorum.

  • Yaralanmalı: 113,
  • Maddi Hasarlı: 177,
  • Ölümlü kaza: 1,
  • Yaralı sayısı: 159,
  • Hayatını Kaybeden: 2,

Lütfen trafik kurallarına uyalım!" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.